DOLAR 32,3813 0.18%
EURO 35,0570 -0.11%
ALTIN 2.325,480,27
BIST 9.142,400,69%
BITCOIN 2240786-2,61%
Düzce
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ERBAKAN DÜZCE’DE İKTİDARI HEDEF ALDI: “BU DÜZENİ DEĞİŞTİRECEĞİZ…”
1944 okunma

ERBAKAN DÜZCE’DE İKTİDARI HEDEF ALDI: “BU DÜZENİ DEĞİŞTİRECEĞİZ…”

ABONE OL
05/06/2022 11:31
ERBAKAN DÜZCE’DE İKTİDARI HEDEF ALDI: “BU DÜZENİ DEĞİŞTİRECEĞİZ…”
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Partisinin 2. Olağan Genel Kuruluna katılmak üzere Düzce’ye gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın gündeminde ekonomi vardı. Kongre öncesinde konuşma yapan Erbakan, ekonomi üzerinden AK Parti iktidarını hedef aldı. Erbakan, “İktidara gelin gelmez memura, işçiye, emekliye yüzde 100 zam var. Çiftçiye, köylüye ucuz mazot, ucuz elektrik var” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi’nin 2. Olağan Genel Kurulu bu akşam Düzce Belediyesi Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kongreye Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın da katıldığı kongre, saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, kongrenin yapıldığı Düzce Belediyesi Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Kongreye gelen partililer, üst aramalarının yapılmasının ardından salona alındı.

Parti’nin Genel Merkezi tarafından Mevcut Başkan Nezir Merttürk’ün yeniden aday gösterildiği kongre öncesinde konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, ekonomi üzerinden AK Parti iktidarını eleştirdi.

Türkiye’de enflasyon oranlarının yüksek olduğunu, Türk Lirasının değerinin kalmadığını ifade eden Erbakan, iktidara geldiklerinde Türkiye’de ekonomik atılımlar gerçekleştirerek Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıracaklarını belirtti.
Erbakan, “Milli Görüşçüler olarak fakiri daha fakir zengini daha zengin yapan bu düzeni değiştireceğiz. Fakirden alıp zengine veren bu düzeni inşallah ortadan kaldıracağız. Borç, faiz ve ithalata dayalı bu sistemi ortadan kaldıracağız. Biz Yeniden Refah Partisi olarak kaynak olarak git borcu ödemek için faizle para al, devlet kaynakları satarak veya millete vergi ile zamla milletin suyunu çıkar anlayışına son vereceğiz. Biz borçsuz, zamsız vergisiz 150 milyar dolar kaynağı bulacağız. Önce imtiyazlılar değil önce millet diyeceğiz. Yeniden Refah iktidarında, borçlanma yok, faiz yok, zam yok, vergi artışı yok, israf yok, kemer sıkma yok, vatandaşın suyunu çıkartmak yok. İktidara gelin gelmez memura, işçiye, emekliye yüzde 100 zam var. Çiftçiye, köylüye ucuz mazot, ucuz elektrik var. Çiftçiye devletin sübvansiyonları var. 81 ilimize 681 refah projesi istihdam var, üretim var.”

Sözleri sürekli ‘Mücahit Erbakan’ sloganları ile kesilen Erbakan’ın konuşmasının ardından, tek liste ile gidilen kongrede, delegelerin desteğini alan mevcut başkan Nezir Merttürk Yeniden İl Başkanı seçildi.

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.