DOLAR 32,5897 0.34%
EURO 34,8724 0.38%
ALTIN 2.495,180,45
BIST 9.692,201,76%
BITCOIN 21137224,17%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

447 okunma

Engelli Vatandaşa Akülü Sandalye Hediye Ettiler

ABONE OL
02/12/2017 15:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Rotary kulübü yönetimi, sosyal sorumluluk projeleriyle göz doldurmaya devam ediyor. Rotaryenler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde Akçakocalı bir engellinin daha engelini ortadan kaldırdılar.

Kulüp başkanı Cemil Gülez ve yönetiminde yer alan bazı isimler, Orhangazi mahallesinde yaşayan engelli Emine Ekici’ye bir akülü tekerlekli sandalye hediye ettiler.

Orhangazi mahallesi muhtarı Mehmet Şenbaş’ın da eşlik ettiği akülü araç teslimine, ilçe kaymakamlığını temsilen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kâzım Turit ve Vakıf görevlileri de katıldı.

Akülü araç tesliminde bir konuşma yapan Akçakoca Rotary Kulübü Başkanı Cemil Gülez, Ankara OSTİM Rotary Kulübü ile ortaklaşa bir proje olarak araç teminini sağladıklarını söyledi.

Akçakoca Kaymakamlığı ve Kaymakamlık bünyesindeki Vakıf işbirliği ve denetimiyle bu çalışmayı tamamladıklarını sözlerine ekleyen Başkan Gülez, ”Emine hanımın güler yüzlü hali ve mutluluğu bize de çok güzel bir enerji verdi, ben de çok mutluyum” dedi.

Emine hanımın yeğenlerini gezdirebilmeyi ve mezarlığa giderek dua etmeyi istediğini söylediğini ifade eden Gülez, ”Biz sizin bu hayalinizi gerçekleştirebildiğimiz için bugün çok mutlu ve onurluyuz” şeklinde konuştu.

Akülü tekerlekli sandalyesini teslim alan engelli Emine Ekici ise çok mutlu olduğunu söylerken, ilk planının ise diğer şeylerden önce çarşıya giderek gezmek olduğunu söyledi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.