DOLAR 32,5417 0.16%
EURO 34,9486 -0.09%
ALTIN 2.458,330,92
BIST 9.878,831,67%
BITCOIN 20865291,08%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

387 okunma

EKONOMİK VE SINAÎ KALKINMA ÇALIŞMALARINI YÖNETECEKLER

ABONE OL
01/06/2018 14:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde karşı karşıya gelen iki başkan adayı Mehmet Nazım Pazvant ve Oğuzhan Sevinç, bundan böyle Yüksek İstişare Kurulu üyeleri olarak ortak çalışma yürütecekler.

Konuya ilişkin Akçakoca TSO tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Odamız seçimlerinin akabinde 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanununun 56 ıncı maddesine dayanılarak Akçakoca Ticaret Odası Yönetim Kurulu tarafından Oda Üyeleri MUSTAFA VURAL, M.BAHADIR SELÇUK, HAMZA VURAL, CEMAL OKTAY TEZEL, MEHMET TOPUZ, ERCAN AKIN, OĞUZHAN SEVİNÇ, HASAN GÜÇLÜ, ALİ KİREMİTÇİ İlçe ekonomisinin problemlerini tespit ederek çözüme yönelik çalışmalar yapmak üzere, Mehmet N. Pazvant başkanlığında 10 kişiden oluşan Yüksek İstişare Kuruluna seçildiler.

Kurul; Kanunla verilen görevler hakkında çalışmalar yapmak, görüş ve öneriler oluşturmak; oluşturulan görüş ve önerileri yönetim kuruluna sunmak, İlçemiz ekonomisine katkı sağlamak üzere yönetim kurulu tarafından havale edilen konular ile kurul üyelerinin önerdikleri ya da ilgili kuruluşlardan intikal eden konuları değerlendirerek görüş oluşturmak, bu konularda raporlar hazırlamak ve ilgili mercilere intikal ettirilmek üzere kurul toplantılarında alınan kararları yönetim kuruluna sunmak, ilçemizde ticari, sınai, ekonomik gelişmeleri izlemek; bu konuda odamız organlarını bilgilendirmek, İlçemizdeki ekonomik, ticari ve sınai kalkınmaya katkı sağlayacak görüşler oluşturmak, mevcut çalışmaları izlemek ve değerlendirmek üzere çalışmalarda bulunacak.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.