Akçakoca’da faaliyet gösteren özel bir dersanenin bugün saat 13:00’te ”meslek tanıtım günleri” etkinliği kapsamında, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk ile bir etkinlik yapacak olması, diğer özel eğitim kurumları tarafından tepkiyle karşılandı.
Özel bir dersanenin Kaymakam beyin fotoğrafını kullanıp bir etkinlik düzenlemesinin rekabet kurallarına aykırı olacağını ifade eden bir dersane işletmecisi, Kaymakam beyin farkında olmayarak bir reklam aracına dönüştürülmeye çalışıldığını belirtti.
Özel bir dersanenin reklam ve tanıtımını artırmak maksadıyla Kaymakam Öztürk’ü öğrencilere kariyer öyküsünü anlatacağı bir etkinliğe davetinin, Devleti temsil eden Kaymakam Öztürk’ün özel bir işletmeye tanıdığı bir imtiyaz olarak algılanabileceğinin altı çizilirken, bu durumun rekabet etiğine uygun bulunamayacağı vurgulandı.
1
ALEV ÜNAL: “KOMPOST PROJESİ BİZİM İÇİN KIYMETLİ, ÜRETİME GEÇECEĞİZ”
30087 kez okundu
2
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26788 kez okundu
3
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15691 kez okundu
4
HACDAN DÖNEN FARUK ÖZLÜ’NÜN İLK DURAĞI AKÇAKOCA OLDU
10501 kez okundu
5
CHP’liler Akçakoca sokaklarını turladı… Çocuklara bayrak ve balon dağıttı
9952 kez okundu