DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22360642,65%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

EĞİTİMCİ MUSTAFA YILDIZ KALABALIK BİR DESTEKÇİ GRUBUYLA ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI
3482 okunma

EĞİTİMCİ MUSTAFA YILDIZ KALABALIK BİR DESTEKÇİ GRUBUYLA ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

ABONE OL
01/12/2023 15:13
EĞİTİMCİ MUSTAFA YILDIZ KALABALIK BİR DESTEKÇİ GRUBUYLA ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin videosu için aşağıdaki linki tıklayınız: 

https://www.facebook.com/tolga.hunkar.9https://www.facebook.com/tolga.hunkar.9

……………………………………………………

31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde, partilerin belediye başkanlığı için aday adaylık müracatında da son düzlüğe girildi. CHP’de Fikret Albayrak’ın aday adaylığı açıklamasının ardından bugün ikinci aday adaylık başvurusunu yapan isim ise, kalabalık bir destekçi topluluğu ile parti binasına gelen öğretmen Mustafa Yıldız oldu.

Saat 14.00’te gerçekleşen adaylık müracaatı esnasında, Yıldız’ın başvuru dilekçesini kabul eden CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz, ”CHP bizim evimiz. Seçimler olur, adaylıklar olur, bayrak değişimleri her zaman olur. Fakat önemli olan partimizdir. CHP hep vardı, her zaman da var olacaktır” dedi.

Abanoz sonrasında bir açıklama yapan 26 yıllık tarih öğretmeni Mustafa Yıldız ise yaptığı konuşmada, eğitimci kimliğiyle çok sayıda öğrenciyi ve velilerini tanımakle birlikte, meslek sorumluluğu gereği onların evlerine kadar girip dert ve sorunlarını da dinlediğini belirtirken, her zaman eşitlikçi anlayışla hareket ettiğini, ayrımcılık nedir bilmediğini, bu düsturla yaşamını devam ettirdiğini söyledi ve ‘Mustafa Kemal Atatürk’e selam olsun’ ifadesini kullandı.

Başarılı bir öğretmen olmasının yanı sıra, Ayazlı ve Osmaniye mahallesinin geniş kesimiyle akrabalık ve kültürel aidiyet yakınlığı da olan tarih öğretmeni Mustafa Yıldız, hitabet yeteneği ve akıcı konuşmasıyla salonu doldurup dışarıya taşan katılımcıların alkışlarını kazandı.

Akçakoca Belediye seçimlerine uzun zamandır hazırlandığını ifade eden Mustafa Yıldız, ‘Bugün burada yola çıktıklarımla birlikte yolu da birlikte yürüyeceğimize ve kısmet olur da aday ilan edilirsem belediyeyi birlikte yöneteceğimize olan inancım tamdır” şeklinde konuştu.

Belediye başta olmak üzere Akçakoca’nın temel tüm sorunlarına hakim olduklarını ve ekip arkadaşlarıyla birlikte  çözüm projelerini hazırladıklarını söyleyen aday adayı Mustafa Yıldız, önümüzdeki günlerde hepsini kamuoyuna açıklayacaklarını da sözlerine ekledi.

Mustafa Yıldız, katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını bitirirken, memur olduğu için yıllar yılı parti rozetini takamadığını söyledi. Yıldız, bugün itibariyle memurluktan istifa ettiği için gönül rahatlığıyla rozeti takabileceğini söyledi. Bunun üzerine, CHP’nin belediye başkan aday adayı olan Mustafa Yıldız’ın parti rozetini, ilçe başkanı Abanoz’un ricası üzerine Mustafa Yıldız’ın eşi kendi eliyle taktı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.