DOLAR 46,3182 0.05%
EURO 54,0867 0.35%
ALTIN 6.460,690,21
BIST 14.493,090,32%
BITCOIN 3044681-0,76%
Düzce
28°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

727 okunma

Düzce Yeni Valisi Cevdet Atay, Akçakoca’ya Hayran Kaldı

ABONE OL
18/06/2020 20:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Valiler kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanlığından Düzce Valiliğine atanan Cevdet Atay, bugün itibariyle görevine başladı.

Düzce’deki yeni görevinin ilk gününde Düzce’de bir dizi karşılama ve ziyaret programlarını gerçekleştiren yeni Valimiz, akşam saatlerinde Akçakoca’ya geldi.

Vali Atay Akçakoca’da Kaymakam Yasin Öztürk tarafından karşılanırken, ikili daha sonra akşam yemeklerini Çapa Restaurant’ta yedi.

Düzce yeni valisi Atay, restaurant girişinde Akçakoca’nın eşsiz kumsalı ve günbatımı manzarasına duyduğu hayranlığı dile getirdi.

Vali Atay ve Kaymakam Öztürk, günbatımı manzarası eşliğinde fotoğraflar çektirdikten sonra yemeğe çekildiler.

Düzce yeni valisi Atay’ın geceyi Akçakoca’da Valilik konutunda geçireceği öğrenildi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.