DOLAR 32,5002 -0.13%
EURO 34,9564 0.33%
ALTIN 2.432,400,40
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2086009-0,94%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

DÜZCE VE AKÇAKOCA HEYETLERİ ZİYARETLE TALEPLERİNİ İLETTİ
1727 okunma

DÜZCE VE AKÇAKOCA HEYETLERİ ZİYARETLE TALEPLERİNİ İLETTİ

ABONE OL
09/12/2022 13:07
DÜZCE VE AKÇAKOCA HEYETLERİ ZİYARETLE TALEPLERİNİ İLETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca ve Düzce’den gelen heyeti makamında ağırlayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Düzce’nin sanayisinin gelişmesi noktasında çalışmaların hızlanması için destek sözü verdi.

Düzceli siyasileri ve iş dünyası temsilcileri Ankara’da önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Düzce’de kurulum çalışmaları devam eden organize sanayi bölgelerindeki çalışmaların hızlanması amacıyla bakanlık nezdindeki görüşmelerde destek sözü alındı.

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’in girişimleriyle bir araya gelen Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, Düzce I. OSB Müdürü Aylin Özdemir Keleş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile bir araya geldi.

Ziyarette; Akçakoca Organize Sanayi Bölgesi, Çilimli Organize Sanayi Bölgesi ve mevcut Organize Sanayi Bölgeleri sanayi çarşısı kentsel dönüşümü için taleplerini iletti.

Düzce ve Akçakoca heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Varank, yeni kurulan OSB’lerle sanayi ve istihdamdaki büyümesini sürdüren Düzce’ye gereken desteğin her zaman olduğu gibi yine verileceğini vurguladı.

Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ve Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, misafirperverliklerinden dolayı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a Akçakoca ve Düzce adına teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.