DOLAR 32,5100 0.18%
EURO 34,8458 0.33%
ALTIN 2.487,971,06
BIST 9.528,30-0,02%
BITCOIN 1996846-3,07%
Düzce
24°

AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

405 okunma

Düzce ve Akçakoca Ortak Hedefe Kilitlendi

ABONE OL
09/09/2017 00:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen “Basın Zirvesi” ile şehrin tanıtımına önemli ölçüde katkı sağlanması hedefleniyor. Ulusal televizyon, radyo ve gazete temsilcilerinin yer aldığı ekip Düzce’nin doğal güzelliklerini ve Düzce’de yapılabilecek etkinlikleri yerine görme imkanı buldu.

Son yıllarda çeşitli ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapması ile dikkatleri üzerine çeken Düzce’de sadece basın odaklı bir etkinlikle ‘tanıtıma’ odaklanıldı.

Düzce Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl ilk kez düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan “Basın Zirvesi” bu hafta sonu gerçekleştirildi. Zirveye Haber Kameramanları Derneği Başkanı Aytekin Polatel, Avrupa Gazeteciler Derneği Başkanı Adnan Fişenk başta olmak üzere TRT, ATV, Fox TV, KanalD, TV8, Hürriyet, Milliyet, Sabah, Habertürk, AHaber ve KanalA’da görevli basın çalışanları, radyo ve bazı ajansların Ankara ve İstanbul’dan gelen temsilcileri katıldı.

2 gün boyunca şehrin doğal ve kültürel güzelliklerine şahit olan ekip, Düzce’de yapılabilecek etkinlikleri tanıma fırsatı buldu. Dün sabah saatlerinde Düzce’ye gelen yaklaşık 50 kişilik ekibin ilk durağı Düzce Belediyesi oldu.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i makamında ziyaret eden temsilciler, Akçakoca’ya giderek İlçe Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile birlikte ilçe merkezindeki sosyal alanları gezdi.

Düzce Belediyesi’nin tanıtım etkinliği programı kapsamında Akçakoca’da bulunan bir restoranda ağırlanan misafirlere Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de eşlik etti.

Yemek sırasında Başkan Yemenici ulusal basın temsilcilerine Akçakoca’nın tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Akçakoca ilçesini gezen misafirler tekrar şehir merkezine gelerek 15 Temmuz Şehitler Parkı ve Kusursuz Kafe’yi de ziyaret ederken gittikleri yerlerde bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Zirvenin ikinci gün etkinliklerine yine turizmde gözde bir adreste merhaba diyen misafirler Samandere Şelalesi’nin eşsiz güzelliğinin tadını çıkararak yaptıkları kahvaltının ardından Cumayeri Dokuz Değirmen Köyü’ndeki rafting tesislerini ziyaret etti.

Bugün akşam saatlerinde bitirilmesi planlanan etkinlikler Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan organizasyonla sonlanacak.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.