DOLAR 32,3646 -0.37%
EURO 34,7189 -0.31%
ALTIN 2.391,97-1,25
BIST 10.161,331,15%
BITCOIN 18830640,67%
Düzce
13°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

522 okunma

20 MİLYON DOLAR’LA UÇACAK!

ABONE OL
04/03/2019 09:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

https://youtu.be/bZw8mA00GVE

Düzce eski Milletvekili İbrahim Korkmaz, Düzce’nin turizmde gelişmesi adına elini taşın altına koydu. Memleketine havacılık alanında dev bir yatırım kazandırma arifesinde olan Korkmaz, “Ben Düzce’ye sadece 20 milyon doları havacılık sporları için getireceğim.” dedi. Korkmaz ayrıca Bolu Dağı’nı turizmin merkezi haline getirmek için de bizzat yaptığı görüşmelerde önemli aşama kaydettiğini açıkladı.

Düzce eski Milletvekili İbrahim Korkmaz, katıldığı Öncü TV’de yayınlanan “Kitabın Ortasından” programında Düzce’nin turizmde daha iyi noktalara gelmesi için hem vekil iken hem de bugün verdiği mücadeleyi anlattı.

“Düzce’ye 20 milyon dolar getireceğim”

Gölyaka Kültür Park’a havacılık sporları için bir pist kazandırılması gerektiğine işaret eden Korkmaz, şu ifadelere yer verdi:

“Gölyaka Parkı’na bir pist yapalım. Bunun projesi yapıldı ben geçen Vali beyle konuştum. Burada 12 tane hava sporları branşı var. Mikrolayt, cayrokopter, moler uçakçılık var, paramotor, paraşütler var 12 tane var. Ben İbrahim Korkmaz, olarak ben finanse edeceğim. Bu hava sporlarının şirketini kuracağım. Vali beye gittim söyledim. Türkiye’nin merkezi yapacağım burayı. Ben söylüyorum ben kimseye “Bir şey yap” demiyorum. Finansmanını ben koyacağım, kendi öz sermayemle. Ne kadar bir iş bu biliyor musun en az 3 milyon dolar. Ben diyorum ki, yabancı sermayeyi buraya getireceğim Bolu Dağı’nı turizmin merkezi haline getireceğim. Valime bunu söyledim Vali Bey’e ne söylemek düşer şimdi. ‘Sayın İbrahim gel yol planını hazırlayalım’ demek düşer, değil mi? Ondan sonra ben bunu yapamazsam bana ne söylersin sen? ‘Lafın altında kaldın’ dersin değil mi? diyemezsin, bunu sana dedirtmen. Ben Düzce’ye sadece 20 milyon dolar getireceğim bu sporlar için.” 

“Düzce insanının bu hizmete ihtiyacı var”

Düzce’nin turizmde daha iyi yerlere gelmesi için vekilliğinde olduğu gibi bugün de girişim ve çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Korkmaz, şöyle devam etti:

“Ben şu masada (Stüdyo masasını göstererek) defalarca Düzce’nin turizmini konuştum. Düzce insanının bu hizmete ihtiyacı var be kardeşim. Bizim bir sürü insanımız o yollar üzerinde hizmet sektöründe çalışıyor. Düzce bu konuda uzman. Lokantacılık konusunda köylülerin hepsi uzman. Bugün Berceste’ye git hep Düzce’nin çocukları çalışıyor. Sabiha Gökçen’e kadar hep Düzce’ni çocukları çalışıyor. Şimdi bu çocuklar işsiz kalmış. İmkan var, para var ama sıkıntı dün akşam (28 Şubat) bir toplantı yaptık. Buranın havacılık projesini yapanlarla görüştük. Ben geçen hafta Düzce’nin Valisini ziyaret ettim. Söyledim ona projemi söyledim. Bekliyorum şimdi ne yapacak merak ediyorum. Getireceğim para 20 milyondur bak haberin olsun. Ben siyasetçi değilim kendi halinde yaşamaya çalışan bir adamım. Beni de daha fazla bu konularla meşgul etme.” 

“Böyle bir insan kolay dünyaya gelmiyor”

Cumhurbaşkanı ve Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan övgülerle bahseden ve her zaman yanında olduğunu vurgulayan Düzce eski Milletvekili İbrahim Korkmaz, şöyle konuştu: 

“Ben Sayın Cumhurbaşkanı için duacıyım. Yeni bir parti kurulacak. Bana da soruyorlar tavrın ne olacak diye şunu söylüyorum. Bir canım da olsa ben yine o bir canımı veririm. Ben Tayyip beyin yanındayım her zaman. Tayyip beyin yanında olmak için illa parlamento olmak gerekmez. Tayyip beyin yanında olmak için makam sahibi olmak gerekmez. Hele bu sözü söyledikten sonra hiçbir makamı bana kimse kabul ettiremez. Çünkü o zaman adam derki bu makam için yaptı bu sözü söylüyor. Ben inandığım şeyi söylüyorum. Tayyip bey gibi adam kolay yetişmiyor. Böyle bir insan kolay dünyaya gelmiyor.”

Sivri dili nedeniyle çoğu kimseyle kavgalı gibi gözüktüğünü ancak durumun hiç de gözüktüğü gibi olmadığını ise Korkmaz, şöyle özetledi: “Hiç kimse benim düşmanım falan değildir. Ben söyleyeceğimi söylerim orada meseleyi kapatırım.”

“Baki kalan bu kubbede hoş bir seda”

Kendisini kimseye ispat etmek zorunda olmadığının altını çizen Korkmaz, şöyle devam etti:

“Kendimi ispat etmek zorunda değilim ki. Ben kendimi benim kadar kendisini rahat ifade eden bir insan böyle bir konuşmayı yapar. Ben hangi makama getirebilirler mesela? Ben dün başbakanken sabah boşbakan olan çok kişi gördüm. Baki kalan bu kubbede hoş bir seda. İnsanlar sizi duruşunuzla hatırlarlar. İnsanlar sizi kendileri için yaptıklarıyla hatırlarlar. Ben Düzce’nin ekmeğini yiyorum. 30 küsür senedir Düzce’de yaşıyorum. Düzceli olmuşum çocuklarım kendilerini buralı diye ifade ediyor. Bana düşen bu saatten sonra Düzce için ne yapabilirsem onu yapmak. Bu iş için elimden geleni yapıyorum. Ama bunun için benim kimseye bir minnet borcum ve beklentim olamaz.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.