DOLAR 32,3660 0.11%
EURO 35,0553 -0.15%
ALTIN 2.322,010,14
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22954022,85%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Duygu Aydoğan’ın Listesinde Yer Alan Hamide Seyyar’ın Kadın Esnafla Bağları Kuvvetli
2613 okunma

Duygu Aydoğan’ın Listesinde Yer Alan Hamide Seyyar’ın Kadın Esnafla Bağları Kuvvetli

ABONE OL
07/01/2022 16:12
Duygu Aydoğan’ın Listesinde Yer Alan Hamide Seyyar’ın Kadın Esnafla Bağları Kuvvetli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 8 Ocak’ta gerçekleşecek olan ilçe kongresi öncesinde esnaf ziyaretleri tüm hızıyla sürerken, Duygu Aydoğan’ın yönetim listesinde yer alan Hamide Başar Seyyar’ın kadın esnafla kurduğu yakın diyalog dikkatlerden kaçmıyor.

Esnaf Odası içerisinde 150 dolayında kadın esnafın olduğu biliniyor. Bu durumu gören Duygu Aydoğan, kadın esnafla doğrudan temas kuracak olan bir kadın esnafı yönetimine koymayı ihmal etmedi.

Hamide Başar Seyyar, Duygu Aydoğan listesinin yönetiminde yer alan bir kadın olarak, kadın esnaflarla iyi ilişkiler kurup kendileri için destek istiyor.

Kadın esnafların yakın ilgi gösterdikleri Hamide Başar Seyyar, hazırlanan el broşürlerini kadın esnaflara verip projelerini kendilerine aktarırken, seçilmeleri durumunda kadınların daha fazla temsil edilmeleri için çalışmalar yapma sözü veriyor.

Kadın dayanışmasının iyi dilek ve temennilere dönüştüğü esnaf ziyaretlerinde, kadın bir esnafı yönetim kurulu listesine koyan Duygu Aydoğan’ın, esnaf odasında kadın temsiline yer vermesi demokratik bir çaba olarak görülürken, bu yanıyla daha çok kadın esnafın oyuna sahip olmak istemesiyle de, bir taşla iki kuş vurma stratejisi olarak nitelendiriliyor.

 

 

 

 

 

 

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.