DOLAR 32,5031 0.03%
EURO 34,9795 -0.14%
ALTIN 2.438,480,11
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20932630,05%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

DUYGU AYDOĞAN VE ARKADAŞLARI ESNAF ZİYARETLERİNDEN MEMNUN
1781 okunma

DUYGU AYDOĞAN VE ARKADAŞLARI ESNAF ZİYARETLERİNDEN MEMNUN

ABONE OL
04/01/2022 10:13
DUYGU AYDOĞAN VE ARKADAŞLARI ESNAF ZİYARETLERİNDEN MEMNUN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 8 Ocak’ta yapılacak olan ilçe kongresinde, mevcut yönetime rakip olarak hazırlanan Duygu Aydoğan ve arkadaşları, ziyaret çalışmalarında vites yükseltti.

Aydoğan ve yönetiminde yer alan genç arkadaşları, esnafların ziyaretinden memnun kalırken, destek konusunda bir hayli yol kat ettiklerini ifade ediyorlar.

Esnaf Odası’nın uzun yıllar başkanlığını yapmış olan efsane başkan Ahmet Türkgülü’yü ziyaret eden Aydoğan ve ekibi, bu ziyarette Oda yönetimi ve esnaflar arasındaki ilişkilerin nasıl olması gerektiği üzerine istişare yaptılar.
Çalışma güzergahında yer alan Ayazlı Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimine bir ziyaret gerçekleştiren genç ekip, burada da mahalle kapsamındaki esnafların durumu üzerine fikir alışverişinde bulundular.
Çiçekpınar köyü sınırları dahilinde bulunan Zirve Et Mangal lokantasını da ziyaret eden Duygu Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleri, burada da esnaf ve Oda arasında olması gereken durum üzerine sohbet ederken, başkan adayı Aydoğan, seçilmeleri halinde kendilerinin nasıl bir çalışma takvimi izleyeceklerini konuk edildikleri mekan işletmecilerine aktardı.

Bu ziyaretlerin ardından bazı köylerde bulunan esnafları ziyaret edeceklerini belirten Duygu Aydoğan, esnaf ziyaretlerine yoğun mesai harcadıklarını, bu ziyaretlerden çok şey öğrendiklerini, en önemlisi de esnafın ne kadar yalnız bırakılmış olduğunu gördüklerini ifade derken, kendilerinin yönetime gelmeleri durumunda esnafın şikayetine konu olan tüm huşulara yönelik ivedilikle çalışma başlatacağını söyledi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.