https://youtu.be/iPJnIlmfvoY
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklu bulunan DÜSİAD üyesi işadamları Temel Karabacak, Birol Tuncay, Abdülkadir Karabacak, Celal Furuncu ve Muhammet Çakır adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
0 0 Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüte para aktardığı gerekçesi ile kapatılan Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği (DÜSİAD)’ne üye oldukları gerekçesi ile tutuklu bulunan işadamları Temel Karabacak, Birol Tuncay, Abdülkadir Karabacak, Celal Furuncu ve Muhammet Çakır, yurtdışı yasağı koşulu ile adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Ayrıca, DÜSİAD üyesi işadamları Sami Kalbur, İlhan Celiloğlu, İbrahim Baştürk, Selman Şamlı, Emrullah Şamlı, Fatih Baydan’ın ise tutuklu kalmasına karar verildi.
1
MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE TEHDİT… TUTUKLANDI!
89738 kez okundu
2
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24929 kez okundu
3
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18851 kez okundu
4
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
16274 kez okundu
5
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15472 kez okundu