Akçakoca Çalışan Gazeteciler Derneği (AÇGD) Başkanı Ziya Denizgez’in son günlerde gülmeyen yüzü, refakatçisi olduğu babası Nevzat Denizgez’in sağlık durumunun iyiye gitmesi nedeniyle yeniden gülmeye başladı.
Bir ay önce kalp krizi geçiren, Akçakoca ve Düzce hastanelerinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra tedavi edilmek üzere İstanbul Siyami Ersek hastanesine kaldırılan baba Nevzat Denizgez’in kalp sorununda iyileşme yaşanırken, vücudunda oluşan ödem nedeniyle acil bir ameliyat da geçirmişti.
Ameliyat sonrası durumu her geçen gün iyiye giden Nevzat Denizgez’in 6 hafta daha enfeksiyon tedavisi göreceği ardından taburcu edileceği öğrenildi.
Başkan Ziya Denizgez’in de babasının giderek iyileşen sağlık durumu karşısında yüzünde gülücüklerin oluşmaya başladığı fark ediliyor.