DOLAR 32,3344 0.24%
EURO 35,0632 -0.21%
ALTIN 2.306,421,28
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22911263,63%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

CÜNEYT YEMENİCİ MİLLETVEKİLİ A. ADAYI OLUYOR
2804 okunma

CÜNEYT YEMENİCİ MİLLETVEKİLİ A. ADAYI OLUYOR

ABONE OL
15/03/2023 12:57
CÜNEYT YEMENİCİ MİLLETVEKİLİ A. ADAYI OLUYOR
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın bir önceki dönem belediye başkanı olan Ak Partili Cüneyt Yemenici, 14 Mayısta yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde aday adayı olacağını ilan etti. 

Son dönemlerde vekillik düşünüp düşünmediği merak edilen Yemenici, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, vekillik için aday adayı olacağını takipçileriyle paylaştı. 

Belediye başkanlığı seçiminden sonra bir kenara çekilmek yerine, sosyal meselelere eğilerek çalışmalar yürüten Cüneyt Yemenici, kendisine değer veren Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün ricası ile Düzce BELTUR A.Ş’de ücret almadan yönetim kurulu üyeliği görevini üstlenmişti. 

En son yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli deprem afetinde harekete geçen Yemenici, deprem sonrasında ciddi miktarda talep edilen uyuz ilaçlarını eczacı olması hasebiyle kendi laboratuvarında üreterek bölgeye ulaştırırken, depremzedelerin konut ihtiyacını karşılayan bir projenin de parçası olarak, çok sayıda prefabrik evin inşa edildiği Hatay’daki Akçakocalı ekibin bizzat içinde yer alarak günlerce çalıştı.

Ak Parti’den milletvekili aday adayı olan Cüneyt Yemenici’nin bu konuda yaptığı paylaşımın tamamı ise şu şekilde: 

”Değerli hemşehrilerim, dava ve yol arkadaşlarım;

AK Parti’mizin kurulduğu günden bugüne büyük bedeller ödeyerek oluşturmaya çalıştığı “Türkiye Yüzyılı” idealinin tam anlamıyla hedefine ulaşması için bireysel olarak vermiş olduğum mücadeleyi bir adım daha öteye taşıyarak; kutlu davamızın hem ilimiz, hem de Türkiye’miz adına bir neferi olabilmek için, milletvekilliği aday adaylığı başvurumu yapmaya karar verdim.

16 Mart Perşembe günü saat 15:00’da Düzce İl Başkanlığımıza başvurumu yapacağım. Tüm eş, dost ve akrabalarımızı bu süreçte yanımda görmekten mutluluk duyacağım. Saat 13:00’da Koyuncu Petrol’den İl Başkanlığımıza hareket edeceğiz. Saygılarımla.”

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.