DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22378422,67%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

644 okunma

Cüneyt Yemenici Düzce Belediyesi BELTUR A.Ş. yönetim kurulu üyeliğine getirildi

ABONE OL
19/03/2021 09:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın önceki dönem belediye başkanı olan Cüneyt Yemenici, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün davetiyle Düzce Belediyesi BELTUR A.Ş.’nin yönetim kurulu üyeliğine girdi. Faruk Özlü, Düzce ve özellikle Konuralp’te başlattığı restorasyon çalışmaları, turizm ve tanıtma faaliyetleri ile kentsel dönüşüm alanlarındaki çalışmalarda, Yemenici’nin tecrübelerinden faydalanmak isterken, Yemenici’nin bu çalışmalar karşılığında maaş istemediği, tamamen gönüllülük prensibiyle Düzce belediyesine destek olacağı öğrenildi.

Düzce’nin kaderini değiştiren çalışmaların mimarı olan belediye başkanı Faruk Özlü, Düzce merkezinde olduğu gibi Konuralp antik kent çalışmalarında da benzersiz projeleri hayata geçiriyor.

Bu çalışmalarında Düzce’nin bilgili ve donanımlı çok sayıda insanının tecrübelerinden de faydalanmak isteyen Özlü’nün teklifini geri çevirmeyen çok sayıda isim, Düzce için gönüllü olarak çalışırken, bu isimler arasında memur olanlar dışındakiler ise ücret talep etmiyor.

Düzce iş dünyası ile STK’larında görev yapmış ya da yapmakta olan bazı isimler Faruk Özlü’nün başlattığı değişim hamlesi ve kalkınma programlarına destek olmak için mesai harcarken, Akçakoca’nın bir önceki dönem belediye başkanı olan Cüneyt Yemenici de bu kapsamda yürüyen çalışmaların içinde fiilen yer alıyor.

Özlü’nün teklifini geri çevirmeyen Cüneyt Yemenici, BELTUR A.Ş. yönetim kurulu üyeliğine getirildi. Yemenici’nin daha çok Konuralp merkezli antik kent çalışmaları ile Konuralp ve Akçakoca turizminin entegre edildiği ortak projelerin içinde yer alacağı öğrenildi.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Yemenici’nin özellikle Akçakoca tarihi yukarı mahalle örneğinde yaşadığı tecrübelerden de istifade etmek istiyor. Yemenici’nin, koruma amaçlı imar planlarının hazırlanması ve kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesi konularındaki deneyimleri de Düzce belediyesinin istifade etmek istediği alanlar içinde.

Özlü’nün turizm, kültür, restorasyon, kentsel dönüşüm konularında mutlaka birlikte çalışmak istediği isim olan Cüneyt Yemenici’nin bu teklifi geri çevirmediği, son birkaç aydır fiilen bu çalışmalarda yer aldığı ve BELTUR şirketi yönetim kurulu üyesi olarak yürüttüğü bu çalışmalardan maaş almadığı, tamamen gönüllük prensibiyle çalıştığı öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.