DOLAR 32,5346 -0.05%
EURO 34,7991 -0.2%
ALTIN 2.425,51-0,18
BIST 9.720,320,78%
BITCOIN 21646210,38%
Düzce
29°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DÜZCE LEZZETLERİNE HAYRAN KALDI
2641 okunma

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DÜZCE LEZZETLERİNE HAYRAN KALDI

ABONE OL
12/01/2022 10:17
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DÜZCE LEZZETLERİNE HAYRAN KALDI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı sonrasında, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kurul üyelerine Düzce’nin yöresel yemekleri ve ürünleri ikram edildi. Erdoğan, Düzce yemeklerine hayran kalırken, şehrin gastronomi kültürünün tabaklara yansıdığı Mutfak Sanatları Merkezi’nin kurulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında dün toplandı. Toplantıda AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de hazır bulundu.

Toplantının ardından Keşir’in girişimleriyle ile Ankara’ya giden Düzce Mutfak Sanatları Merkezi çalışanlarının hazırlamış olduğu kentin yöresel lezzetleri Erdoğan ve MYK üyelerine ikram edildi.

Erdoğan, büyük ilgi gösterdiği Düzce yemeklerine hayran kalırken, şehrin gastronomi kültürünün tabaklara yansıdığı Mutfak Sanatları Merkezi’nin kurulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İkramın ardından Erdoğan, Keşir ve MSM çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Konuyla ilgili Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Sn. Cumhurbaşkanımızın ilgi ve yüksek takdirlerine mazhar olmanın büyük mutluluğunu yaşadık. Bu vesile ile Düzce Mutfak Sanatları Merkezi’mizin kıymetli çalışanlarına teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.