DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20573522,80%
Düzce
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

305 okunma

Cumhur İttifakında Dengeleri Yerine Oturtacak Bir Hamle

ABONE OL
23/09/2020 10:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti’nin hafta sonu yapılan 7. olağan kongresinde seçilen başkan ve yönetim kurulu, seçimlerin ardından kendi içinde görev dağılımı yaptı.

Esvet Sarıoğlu’nun başkanı olduğu Ak Parti ilçe teşkilatında en kritik göreve Hasan Ali Yanmaz getirildi.

İlçe yerel yönetimler başkanlığına getirilen Hasan Ali Yanmaz, belediye ile olan ilişkilerde doğrudan vazifeli kılınırken, Hasan Ali Yanmaz’ın geçmiş yıllarda yerel yönetici olarak verdiği hizmetler değerlendirildiğinde, doğruları söylemekten çekinmeyen, yanlış ve hataları dile getirmekten geri durmayan yapısıyla siyasette mevcut dengeleri biraz değiştirmesi öngörülüyor.

Geçmiş dönemde belediye meclis üyesi olarak hizmet veren Hasan Ali Yanmaz, bası gündemlerde kendi partisi olan Ak Partinin belediye başkanı Cüneyt Yemenici ve diğer partili meclis üyelerine rağmen kararlar almasıyla hatıralarda iz bırakan biz siyasetçi.

Yanmaz’ın parti içinde böyle bir sorumlulukla görevlendirilmesi, bugüne değin Esvet Sarıoğlu’nu belediye icraatları konusunda zorda bırakan bir durumu ortadan kaldıracak. Halkçı tutumuyla bilinen Hasan Ali Yanmaz’ın sürece dahil olmasıyla birlikte, Ak Parti teşkilatlarından Belediye yönetimine yönelik olarak artık daha yüksek sesle itirazlar yapılabilecek. Ak Parti ilçe teşkilatında yapılan yeni görevlendirmeler ise şu şekilde:

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.