DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2042673-2,18%
Düzce
19°

KAPALI

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

CHP’NİN ADAYI FİKRET ALBAYRAK KARSLILAR DERNEĞİNDE PROJELERİNİ ANLATTI
6318 okunma

CHP’NİN ADAYI FİKRET ALBAYRAK KARSLILAR DERNEĞİNDE PROJELERİNİ ANLATTI

ABONE OL
24/03/2024 10:02
CHP’NİN ADAYI FİKRET ALBAYRAK KARSLILAR DERNEĞİNDE PROJELERİNİ ANLATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belediye seçimlerine bir hafta gibi kısa bir süre kala siyasi partilerin çalışmaları da hız kazandı. Seçim çalışmalarını hummalı bir biçimde sürdüren CHP’nin belediye başkan adayı Fikret Albayrak dün akşam saatlerinde Akçakoca Karslılar Derneğine bir ziyaret gerçekleştirerek projelerini aktardı.

Dernek lokalinde saat 17.00’de gerçekleşen ziyarette, başkan adayı Albayrak’a CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz ve parti yönetiminden arkadaşlarının yanı sıra, CHP’nin belediye meclisi ve İGM üyesi adayı bazı isimler katıldı.

CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz’un yaptığı kısa sunumun ardından, Fikret Albayrak slayt gösterimi eşliğinde projelerini anlattı.

SON 5 YILDA SATILAN TAŞINMAZLARIN DEĞERİ 600 MİLYON LİRA

2009-2014 döneminde Akçakoca belediye başkanlığı yapmış olmasının birikimiyle geçmiş dönem ve bugün arasında mukayese yaparak projelerini anlatan Albayrak, ilçeye hizmet eden belediye başkanlarının her birinin mutlaka çok şey yaptığını ve belediyenin gelir-gider tablosunu makul seviyede teslim ettiğini belirtirken, sadece bu son 5 yılda bu rotanın dışına çıkıldığını söyledi.  Albayrak, bu son dönemde belediyeye ait 38 taşınmazın satıldığını, satılan bu gayrımenkullerin bu günkü değerinin 600 milyon ira dolayında olduğunu söyledi.

Albayrak, bu kadar satışın yapıldığı bir belediyede personel alacaklarının ödenmiyor olması ve yüz milyonlarca liralık borca sahip olunmasının tam bir yeteneksizlik ve basiretsizlik örneği olduğunu da sözlerine ekledi.

CHP’nin belediye başkan adayı Fikret Albayrak, seçildikleri taktirde Akçakoca’yı eski güzel günlerine döndüreceklerini vurgularken, özellikle turizm ve istihdam alanındaki projelerini tek tek sıraladı.

Akçakoca’nın kendi belediyecilikleri döneminde yeniden turizm, kültür ve festivaller kenti olacağının altını çizen Albayrak, özellikle Ankara ve İstanbul büyükşehir belediyelerinin kendilerine destek sözü verdikleri birçok projeyi Akçakoca’ya getirerek ilçenin kabuğunu kırmasını sağlayacaklarını söyledi.

‘KARSLILARLA KARDEŞLİK HUKUKUMUZ DERİNLEŞEREK DEVAM EDECEK’

Abayrak, kendisinin belediye başkanı olduğu dönemde Akçakoca ve Arpaçay (Kars) arasındaki ‘Kardeş İlçe’ hukukuna da özel bir sayfa açtı. Geçmişte bu kardeşlik hukukuna bağlı olarak karşılıklı ziyaretlerin yapıldığını, Akçakoca’daki Karslıların ata yurdu olan Arpaçay’ın Melikköy’ünde bir kültür festivali düzenlendiğini hatırlatan Albayrak’ın konuşması alkışlarla desteklendi.

Albayrak, Kardeşlik hukukunun bu dönemde daha derinden hayata geçirileceğini belirtirken Karslılar Derneği ile birlikte yeni festivaller ve ortak kültürel organizasyonların yapılacağını da sözlerine ekledi.

Albayrak’ın konuşmalarının ardından CHP’li konuk heyet ve Karslılar Derneği üyeleri toplu hatıra fotoğrafları çektirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.