DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 21566250,17%
Düzce
25°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

426 okunma

CHP’liler Akçakoca’da Çözüm Toplantısı Düzenledi

ABONE OL
25/07/2017 10:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Örgütünün üyeleri, Akçakoca Oteli’nde düzenledikleri toplantıda bir araya gelerek sorunlarını ve projelerini tartıştı.

Mevcut İlçe Başkanı Turan Güler ve yönetiminde yer alan isimlerin katılmadıkları toplantıda eski ilçe başkanı Hamdi Deniz moderatörlük yaptı.

Eski Belediye Başkanı Fikret Albayrak’ın da içinde yer aldığı davetli sayısı 102 kişi olarak sayılırken, toplantı, benzer gündemlerle yapılmaya çalışılan toplantılar arasında, bu denli yüksek katılımın olduğu ilk toplantı oldu.

Saat 19.00’da başlayan toplantıda, çok sayıda partili söz alarak hem geçmiş dönem eleştirisi hem de geleceğe yönelik proje ve önerilerini dile getirdiler.

Her bir konuşmacı, geçmişi değerlendirirken eleştirinin diline ziyadesiyle dikkat ederken, toplantı boyunca ayrıştırıcı dilden uzaklaşılarak yapıcı ve birleştirici bir üslup kullanıldı.

Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı toplantıda, mevcut ilçe başkanı Turan Güler ve yönetim kurulu üyelerinin davet edilmesine rağmen, toplantıya iştirak etmek istemedikleri ifade edildi.

Toplantıda yapılan konuşmalar hem kayıt altına alındı, hem de raportör Fatma Örs tarafından konuşulanlar not edildi.

Konuşmalar sonunda yapılan açıklamada, toplantıdan çıkan sonuçların bir rapor haline getirilerek, partinin ilgili birimlerine verileceği belirtildi.

Yapılan toplantının ne mevcut başkan ve yönetime karşı bir toplantı olduğu, ne de muhaliflerin bir araya geldiği bir toplantı olduğuna özellikle vurgu yapılırken, 2 saatlik toplantı sonunda çeşitli iş bölümleri yapıldı.

Başından beri tüm parti organları ve üyeleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanmasının gerekliliği üzerine yapılan konuşmalar, aynı birliktelik duyguları ve dayanışma mesajları ile sona erdi.

Benzer toplantıların yapılıp çalışma gruplarının oluşturulacağı ve parti içinde hiçbir ayrılık, küskünlük, kırgınlık kalmayıncaya kadar devam edeceğinin altı çizilirken, bundan sonra CHP’liler olarak hem belediye hem de merkezi idare seçimlerine odaklanılarak iktidara yürüneceği ifade edildi.

( Not: Toplantıyı gerçekleştiren CHP’lilerin ricaları üzerine, konuşan hatiplerin isimleri ve konuşmalarının ayrıntılarına haberde yer verilmedi. Toplantı sonucunun rapor haline getirilerek kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi.)

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.