DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22360642,65%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’DE MURAT BARLAS SESLERİ YÜKSELMEYE BAŞLADI
3316 okunma

CHP’DE MURAT BARLAS SESLERİ YÜKSELMEYE BAŞLADI

ABONE OL
16/08/2023 17:15
CHP’DE MURAT BARLAS SESLERİ YÜKSELMEYE BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan CHP’nin Akçakoca ilçe kongresi, Tuğrul Abanoz ve arkadaşlarının yeni bir zaferiyle daha sonuçlanırken, kulislerden yükselen seslere kulak kabartıldığında, belediye başkan adaylığında Murat Barlas isminin ön plana çıktığı fark ediliyor.

Diş hekimi olan Murat Barlas’ın Akçakoca dışında Ereğli ve Ankara’da da muayene sahibi olması, mesleki başarısının ne denli yüksek olduğunu gösterirken, Akçakoca sevdalısı olan Barlas, Akçakoca’nın gözde turizm konaklama tesisi olan Livadi Otel ve restaurantın sahibi olarak ilçenin tanıtımına da ciddi katkılar veren bir iş insanı.

İş hayatı ve meslek yaşantısında parlak bir kariyere sahip olan Murat Barlas, siyaset ve cemiyet hayatının içinde de çeşitli düzeylerde sorumluluklar üstlenen bir vazife insanı.

Siyasi hayatına CHP saflarında başlayan Murat Barlas, CHP’nin Düzce il yönetiminde başkan yardımcılığının yanı sıra, örgüt içindeki farklı birimlerde üstlendiği sorumluluklarını da başarıyla yerine getirmesiyle takdir topluyor.

Son olarak Akçakoca ilçe kongresine, CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit ile birlikte katılan Murat Barlas, burada kendisine duyulan yoğun ilgiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Murat Barlas’ın ismi, CHP’nin Akçakoca Belediye başkanlığında geçmeye başlarken, ilçe kongresinin sonuçları itibariyle, olası bir küskünler ordusu yaratma ihtimaline karşı da, Barlas isminin farklı grupların adaylık konusunda üzerinde uzlaştıkları bir isim olduğu zikrediliyor.

CHP’nin ilçe kongresi sonuçlarının önümüzdeki yerel seçimlere nasıl bir etki edeceği merakla beklenirken, yüksek kariyerli yeni bir isimle belediye başkanlığına daha yakın olduklarına inanan CHP tabanında, Murat Barlas isminin karşılık bulduğu ise kulis bilgileri arasında.

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.