DOLAR 32,3070 0.19%
EURO 34,7952 0.02%
ALTIN 2.408,78-0,01
BIST 10.267,09-0,10%
BITCOIN 2054306-1,28%
Düzce
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

448 okunma

CHP Milletvekilinden Önce İlçe Binasına Ardından Hasançavuş Köyüne Ziyaret

ABONE OL
10/04/2017 09:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MİLLETVEKİLİ ÖZKOÇ; ” ABD , RUSYA EVET DİYOR. NİÇİN ACABA?”

Akçakoca’da İlçe Başkanlığında Ve Köylerde Katıldığı Toplantılarda Neden “HAYIR” Verilmesi Konusunda Başta ABD VE Rusya olmak üzere Ülkenin Bölünmesini İsteyen Mihrakların Evet Dediğini İddia Eden Sakarya Milletvekili Engin Özkoç , Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu.

HAYIR kampanyasına destek vermek için geldiği Akçakoca’da önce ilçe başkanlık binasında partililerle bir araya gelen Özkoç burada yaptığı açıklamalarda 16 nisanda yapılacak oylamanın millet iradesinin milletten alınıp bir kişiye vermenin ihalesi olduğunu vurgulayarak; “ Bu ihaleye karşı biz hayır diyeceğiz. Bu ihaleye karşı hangi partiye oy verirse versin, vatanını seven milletini seven ülkesinin bir Suriye olmasını, bir Irak olmasını bir Libya olmasını, bölünmesini istemeyen her yurttaşımızın hayır demesi gerekir. Bu ihaleye ABD ve Rusya başta olmak üzere Türkiye’nin bölünmesini isteyen odaklar evet diyor. Zira bu güçlü yapıyı alt edemediler. Bunun için tek kişide yetkilerin toplanmasını istiyorlar. ABD , Rusya düşman gibi görünüyor ancak örneği Suriye’de olduğu gibi Müslümanı Müslümana kırdırarak bölünmeyi kolaylaştırıyorlar. Kan üstünden demokrasi oyunu oynuyorlar. Binlerce Suriyeli Iraklı bu oyuna düştüler ve Akdeniz’in karanlık sularında boğuldular. Biz Hayır diyerek , güçlü Cumhuriyetimize sahip çıkacak ve bu oyuna düşmeyecek onların yaşadığı sonu asla yaşamayacağız.” dedi.

HASANÇAVUŞ’TA MİNİ MİTİNG

Partimerkezindeki kısa sohbetin ardından Kalkın, Haançavuş ve Melenağzı köylerinde vatandaşlarla buluşan Özkoç’u Hasançavuş Köyünde yüzün üstünde bir kalabalık karşıladı.

Burada mini bir miting havasında geçen ve neden hayır denmesini anlattığı konuşmasında Ak Partinin evet broşürü üzerinden yaptığı eleştirilerle iktidara yüklendi ve “ Arabamın camına iliştirdikleri bu evet broşüründe kendilerini yalanlıyor ve inkar ediyorlar.

Birinci maddede tarafsız olur dedikleri cumhurbaşkanı için 7. Maddesinde partisiyle ilişkisini sürdürür diyor. Bunlar sadece ve sadece bir kişinin istemleri doğrultusunda hareket ediyor ve ülkeyi bilmedikleri bir çıkmaza doğru taşıyorlar. Ancak milletimiz bu oyuna gelmeyecektir” dedi.

Daha sonra gittiği Melenağzı’nda da kalabalık bir guruba yaptığı konuşmalarda ülkemizin sahip olduğu imkanların değerlendirilmemesine başta tarım ve hayvancılık olmak üzere yer altı ve ter üstü kaynaklarımızın halk yararına değil bir zümrenin çıkarına tahsisini eleştirerek bütün bunlar nedeniyle Ak Parti broşüründen aldığı çelişkili açıklamaları anlatarak 16 nisanda Hayır verilmesini istedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.