DOLAR 32,4560 -0.11%
EURO 34,7502 -0.68%
ALTIN 2.440,440,19
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2063744-1,09%
Düzce
17°

KAPALI

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

508 okunma

CHP ilçe yönetiminden bir dizi ziyaret

ABONE OL
14/01/2021 19:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca ilçe yönetimi, ilçede bulunan bazı resmi ve özel kurumları ziyaret etti.

İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz ve yönetim kurulu üyesi arkadaşları, ilk ziyaretlerini ilçe müftüsü Şaban Soytekinoğlu’na yaptılar.

Müftülük ziyaretiyle ilgili olarak bir açıklama yapan CHP ilçe başkanı Abanoz şunları söyledi:

”Sayın müftümüzü ziyaretimizde, sohbet esnasında selaların vefat eden vatandaşlarımızın bulunduğu mahalle veya köylerde okunacağı konusunda bilgi aldık. Bu konu vatandaşlar arasında sıkça konuşulan konuydu. Sayın müftümüz ilde alınan kararın kısa bir zamanda uygulanacağını vurguladı. Bu konu ile ilgili vatandaşlarımızın da pandemi kurallarına uyması gerektiğini de dile getirdik. Sosyal çalışmalarla ilgili el birliği ile hareket edilmesi konusunda da, karşılıklı iyi niyet çerçevesinde faydalı bir görüşmemiz olmuştur.”

CHP heyetinin ikinci ziyaret adresi ise İlçe Jandarma Komutanlığı’na oldu. Burada Yüzbaşı Hüseyin Ünlü ile bir süre sohbet eden CHP’liler adına bir açıklama yapan başkan Abanoz şu ifadeleri kullandı:

”Vatandaşların emniyet ve huzurunu sağlayan jandarma teşkilatına olan güvenimizi dile getirdik. Pandemi dolayısıyla hiç ara vermeden çalışan emniyet güçlerimizin çalışmalarına nasıl katkı verebiliriz konusunda da fikir alışverişinde bulunduk. Akçakoca ilçesinin problemli bir ilçe olmadığını, insanlarının kurallara riayet ettiğini, insanımızın kolluk kuvvetlerine uygulamalarında yardımcı olduğunu ilk ağızdan duyduk. Onlar Peygamber ocağında zor şartlarda görev yapıyorlar, yolları açık olsun. Tüm güvenlik güçlerimize başarılar dileriz.”

CHP heyetinin son ziyaret durağı ise geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan bir iletişim bayiine oldu. Ziyaretle ilgili olarak bilgi veren CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz, ”Soğukpınar caddesinde açılan yen işyerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Samet Uzun ve ortağına bereketli kazançlar dilerken, kendilerine Nutuk kitabını ve Türk bayrağını takdim ettik” dedi.

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.