Cumnhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılında, çocukları unutmadı.
CHP İlçe Başkanı Abanoz, 23 Nisan dolayısıyla çocukları bayrak ve balonlarla sevindirdi. İlçe merkezini ve mahallelerini yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gezen Abanoz, çocuklara bayrak ve balon sürprizi yaptı.
Koronavirüse karşı tedbirler kapsamında evlerinden çıkamayan çocuklar, CHP ilçe yönetiminin bu jesti karşısında mutlu oldular.
Başkan Abanoz, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
”23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarımızı mutlu etmek için ilçe teşkilatımızla birlikte balon ve bayrak dağıtımında bulunduk. Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan bayramımızı çocuklarımızla coşku ile kutladık.”

1
ALEV ÜNAL: “KOMPOST PROJESİ BİZİM İÇİN KIYMETLİ, ÜRETİME GEÇECEĞİZ”
30997 kez okundu
2
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26818 kez okundu
3
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15725 kez okundu
4
AKÇAKOCA’DA BALIKÇILARA YENİ AV SEZONU ÖNCESİ BİLGİLENDİRME YAPILDI
12313 kez okundu
5
AKÇAKOCALI BALIKÇILARA 300 BAĞ YENİ AĞ TESLİM EDİLDİ
11380 kez okundu