DOLAR 32,4143 0.1%
EURO 34,8410 0.02%
ALTIN 2.396,240,00
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19372904,43%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

CHP İLÇE BAŞKANI ABANOZ’DAN HAYIRSEVER AKÇAKOCALI BURHAN ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜR…
3020 okunma

CHP İLÇE BAŞKANI ABANOZ’DAN HAYIRSEVER AKÇAKOCALI BURHAN ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜR…

ABONE OL
12/03/2023 12:05
CHP İLÇE BAŞKANI ABANOZ’DAN HAYIRSEVER AKÇAKOCALI BURHAN ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜR…
2

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz, Akçakoca’nın genç ve duyarlı iş insanı Burhan Özdemir’in ilçeye yaptırdığı okul binasının temel atma törenine katılarak kendisine teşekkür etti.

Yalı mahallesi İstanbul caddesi üzerindeki yıkılan eski Yalı ilkokulu binasının yerine yeni bir okul yaptıracak olan Burhan Özdemir’in temel atma törenine CHP ilçe yönetiminden arkadaşlarıyla katılan Abanoz, yapılacak olan binanın Fen Lisesi olarak hizmet verecek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bilindiği üzere, yapılacak olan yeni binanın ne tür bir eğitim kurumu olacağına yönelik net bir açıklama ortada yokken, bazı çevrelerce yürütülen tezviratlarda, okulun İmam Hatip Ortaokulu olacağı ileri sürülmüşti. Bunun üzerine bir açıklama yapan CHP ilçe başkanı Abanoz, ilçede imam hatip ortaokulunun ve lisesinin var olduğunu, yapılacak binanın Akçakoca’nın ihtiyacı olan Fen lisesi olarak kullanılmasını önermişti.

Temel atma töreni sırasında sorularımızı yanıtlayan duyarlı iş insanı Burhan Özdemir de yaptığı istişareler sonunda binanın hem fiziki yapısı hem de donanım açısından Fen lisesine uygun bir bina olacağını, bu tespitini de yetkililere önerdiğini söyleyerek fen lisesinden yana olduğunu belirtmişti.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine temel atma törenine gelen CHP’li heyetin başındaki isim Tuğrul Abanoz ile genç ve duyarlı Akçakocalı Burhan Özdemir, birlik ve bareberlik pozu vermişti.

Temel atma töreni sonrasında gazetemize bir açıklama yapan CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz, yaptığı hayır projeleriyle Akçakoca’ya çok şey kazandıran Burhan Özdemir’e teşekkür ederken, şu ifadeleri kullandı:

”Biz bugün burada olmaktan çok mutluyuz. Burhan Bey ile Yalı İlkokulu’nun yapımı gündeme geldiğinden beri yaklaşık bir haftadır istişare halindeyiz. Tabii bu istişarenin bu şekilde sonuçlanmasından bir çok mutlu olduk. Akçakocalılar adına kendisine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Bu okul çok komplike bir okul. Çok derslikli, laboratuvar imkanı olan aynı zamanda spor salonu olan, konferans salonu olan bir okul. Burasının istişareler sonunda, sayın Burhan Özdemir tarafından Fen Lisesi yapılacağı konusunda bir kararı var. Biz, bu kararından dolayı da minnettar olduğumuzu ve tüm Akçakocalar adına teşekkür ettiğimizin bir kez daha bilinmesini istiyoruz.

Bir de bu yatırım speküle edilmeye çalışıldı. Fakat Akçakoca’ya yatırım yapmaya çalışan, Akçakoca’ya kıymet veren, Akçakoca’nın marka değerini yükseltmeye çalışan bir iş adamı ile ilgili farklı şeyler aranmasını doğru bulmuyoruz. Bu insanlar iyilik yapmaya çalışıyor. Kendi ilçesinin marka değerini arttırmaya çalışıyor. Bazı kişiler tarafından speküle ediliyorlar. Aslında bu projenin kimler tarafından yapılacağı ve ne olacağı değil sonuç olarak ne olduğu önemli. Biz kendisine tekrar teşekkür ediyoruz.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.