DOLAR 32,2587 0.04%
EURO 34,7865 -0.12%
ALTIN 2.405,77-0,13
BIST 10.267,09-0,10%
BITCOIN 2056747-0,62%
Düzce
21°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

321 okunma

CHP İlçe Başkanı Abanoz: ‘Komisyonda muhalefetin olması istenmedi’

ABONE OL
05/01/2021 10:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dün yapılan Belediye meclisinin Ocak ayı oturumunda CHP grubu tarafından Denetim Komisyonu üye sayısının 5’e çıkartılması teklifi MHP ve Ak PArti üyelerinin ret yönünde oy vermesi nedeniyle kabul edilmezken, CHP ilçe başkanı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ”Neden Komisyon’da muhalefetin olmasını istemediniz” diyerek eleştirilerini paylaştı.

İşte Abanoz’un yaptığı açıklama…

”Bugün yapılan 2021 yılının ilk meclis oturumunda grubumuzun vermiş olduğu teklif “denetim komisyonunun 5 üyeye çıkarılması” teklifiydi.
3 MHP, 1 AKP VE 1 CHP’li üyeden oluşsun teklifimiz maalesef AKP”nin ve MHP’nin Red oyu vermesi ile kabul edilmedi. Dolayısıyla 2 MHP, 1 AKP üyelerinden oluşan haliyle devamı sonucuna bağlandı.
Efendiler!.. Neden bu komisyonda muhalefetin olmasını istemediniz?
İki ortak kafa kafaya verip kapalı kapılar ardında farklı işler mi planlıyorsunuz?
Sizlerin amacı ilçeyi yönetmek için çoğulcu akıldan doğru karar çıkarmakmı,yoksa halktan,yani bizlerden, olanı biteni saklamak mı?
Neden korkuyorsunuz?
Konuşulanlardan biride katamarana 10 milyona alıcı çıktığı… 10 milyon mu? tamam hadi satın 10 milyona!
Hadi… Yahu siz milletin aklıyla dalgamı geçiyorsunuz?
Kim inanır sizin bu yalanlarınıza?
Abitaş’ın sermayesini iki katına çıkardınız,gerekçe;
Aylardır maaş alamayan işçilerin maaşını ödeyebilmek.Buna AKP’li meclis üyelerini de ikna etmişler, onlar da onay vermiş. Takipteyiz, ödeyin işçilerin maaşlarını..
Abitaş’ı batırdınız, batan gemiyi de istifa ederek birer birer terk ediyorlar. Abitaş iflas!
Sn. Yüksel Yılmaz bir önceki meclis oturumunda,atık parsellerin satışı ile ilgili “İlçe başkanlarına ve meclis üyelerine bilgi verilmesi” hakkında çalışma yapılacağını söylemişti. Bugün de İlçe başkanlarına bilgi verildiğini beyan etmiş. Bu iddiasını da ispatlamasını bekliyoruz ki hiç bir parti ilçe başkanı hiç bir konu hakkında bilgilendirilmemiştir, bunun da böyle bilinmesini isteriz.
Aslında bugünkü meclis oturumunun en yararlı maddesi ‘parla’nın işletmecisi olan sevgili Rıza Çakar’ın talebinin” oy birliği ile kabul edilmesi.
Sonuç…
Senenin son rakamı değişmiş ama kafalar yine aynı kalmış. Saygılar.”

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.