DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2053262-2,02%
Düzce
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

303 okunma

ÇAĞSU HASTANESİ AKÇAKOCA’DA TANITIM FAALİYETİNDE

ABONE OL
08/08/2018 17:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Baştan sona yenilenen yüzüyle Düzce’nin tek özel hastanesi olan ÇAĞSU Hastanesi, Akçakoca’da geniş kapsamlı tanıtım çalışmaları yapıyor.

Sivrikaya hastanesi iken bir yıl önce el değiştirerek Çağsu Hastaneleri zincirine katılan Düzce’nin tek özel hastanesi Çağsu’nun reklam ve tanıtım birimi, Akçakoca esnafını tek tek ziyaret ederek hizmet kalitesi ve fiyat avantajlarıyla ilgili tanıtım çalışması yürütüyor.

Yeni sahiplerinin yaptığı ilave yatırımlarla tüm branşlarda hizmet veren, yeni açılan polikliniklerle hizmet standartlarını yükselten Çağsu Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Tuğba Özcan ve Yardımcısı Ersin Köse, Akçakoca’da esnafları ziyaret ederek, hastanenin hizmet politikası ve fiyat avantajlarıyla ilgili bilgiler verdiler.

Tanıtım çalışmaları kapsamında esnaf odaları başkan ve yöneticilerini de ziyaret eden halkla ilişkiler sorumluları, esnaf cemiyetlerinin hastaneden beklenti ve taleplerini de en yetkili ağızlardan öğrenmiş oldular.

Akçakoca Demirciler ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hikmet Sarıoğlu ile yapılan görüşmede, tedavi için kurumlarına gelecek esnafın alacağı hizmet kalitesi ve fiyat avantajları konusunda açıklamalarda bulunan Tuğba Özcan şunları söyledi:

”Bölgenin en büyük ve en iyi hizmet veren hastanesi olma kararlılığıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Akçakoca bizim çok önem verdiğimiz bir bölge. Buraya özel olarak neler yapabiliriz araştırması içinde esnafımızı ziyaret ederek hem tanıtım yapıyor hem de önerilerini alıyoruz. Görüşlerinizi yetkili kurullarımızda değerlendireceğiz.“

Akçakoca Demirciler ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hikmet Sarıoğlu ise diğer esnaf odalarıyla birlikte Ereğli’de bulunan bir özel hastane ile protokol imzaladıklarını belirterek, üyeleri için belli bir indirim de aldıklarını sözlerine ekledi.

Sarıoğlu devamında şöyle konuştu:

”Oda üyelerimize belli avantajlar sağlaması halinde tabiki öncelikle kendi ilimizdeki sağlık kurumunu tercih ederiz. Bu konuda bizi bilgilendirirseniz üyelerimizle paylaşır ve yönlendirme yaparız.”

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.