DOLAR 32,5838 0.02%
EURO 34,9221 0.06%
ALTIN 2.430,360,03
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2158113-1,41%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

335 okunma

BÜTÜN CHP İLÇE ÖRGÜTÜ AK KADINLAR KADAR ÇALIŞAMIYOR

ABONE OL
17/02/2018 22:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca ilçe yönetimi, 9 Aralık’ta yaptığı kongrenin ardından henüz kayda değer bir seçmen çalışması yürütmezken, Ak Partinin sadece kadın kolları yönetimi, Akçakoca köylerinde parti temsilciliklerini oluşturmaya başladı bile. 

Seçildikleri günden itibaren seçmenlerin ümitle çalışma yapmalarını beklediği CHP’nin yeni ilçe yönetimi, çeşitli kurumlara yaptıkları ziyaretlerden başını kaldırıp seçimlere yönelik çalışmalara başlayamazken, Ak partili kadınlar ise bazı mahalle ve köylerde temsilcilikler kurarak örgütlenme ağını genişletiyor. 

Ak Parti Kadın Kolları’nın sadece bir köydeki temsilcileri…

2 buçuk aydır seçilmelerine rağmen, Ankara’ya yapılan kongre seyahati de dahil olmak üzere, ziyaret ve toplu fotoğraf paylaşımlarından bir türlü uzaklaşamayan CHP’nin çiçeği burnunda ilçe yönetimi, henüz sandık bazlı alan çalışmalarını programlayabilmiş değil.

Bir türlü Kadın Kolları’nı kuramadılar

Mahalle ve köylerdeki sandık bölgelerinin tespiti ve bu bölgelerdeki seçmenlere yönelik çalışmalar yapması beklenen Başkan Ömer Başar ve arkadaşlarının hâlâ kayda değer bir çalışma yürütmemiş olmasına karşın MHP ilçe teşkilatı ve en yeni ilçe yönetimi ünvanına sahip İYİ Parti’de çalışmalar hız kazanırken, seçmenlerin büyük umut bağladığı Ömer Başar ekibinin 3 aya yakındır seçmen üzerine kafa yormamış olması bir talihsizlik olarak görülüyor.

Parti binasından bir hatıra pozu… Yine, yeni ve yeniden 

Bu zaman zarfında henüz kadın kolları yönetimini oluşturamayan CHP ilçe yönetiminin hâlâ neyi beklediği, neden seçim çalışmalarına başlamadığı ve siyaseten fazla önemli olmayan şeylerle neden vakit kaybettiği ise özellikle seçmenlerin sıkça sorduğu sorular arasında. 

CHP seçmeni Ömer Başar ekibinin başarısız olmasından endişe duymakta

CHP’den iktidar olma beklentisi olan sadık seçmenler, Ömer Başar ekibinin geçmiş dönemdeki yönetimlere benzeyerek başarısız bir profil çizmesinden duydukları endişeyi dile getirirken, Ömer Başar ve arkadaşlarının mazeretleri bir tarafa bırakıp gerçek işlerine dönmelerini beklediklerini, bir an önce mahalle ve köy temsilciliklerini kurarak planlı bir çalışmaya başlamalarını istediklerini ifade ediyorlar. 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.