DOLAR 32,4450 -0.14%
EURO 34,7743 -0.62%
ALTIN 2.439,040,13
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2078138-0,93%
Düzce
17°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

483 okunma

BUNDAN BÖYLE TANITIMLARA BÜYÜK AĞIRLIK VERİLECEK

ABONE OL
11/01/2018 14:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Akçakoca Turizm Tanıtma Derneği, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle hem medya çalışanlarının gününü kutladı hem de basına verdiği kahvaltı sonrasında çalışma programının detaylarını habercilerle paylaştı.

Akçakoca Turkuaz Otelde düzenlenen kahvaltıda Turizm Derneği Yönetiminin hazırladığı çalışma ve faaliyet programı slayt destekli bir sunumla basına aktarıldı.

Kahvaltı öncesinde kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan Dernek Başkanı Oğuzhan Yemenici, “Çalışmalarımızda başarılı olabilmemiz için özellikle siz yerel basın mensuplarının desteğini önemli buluyoruz. Eleştiri ve öngörülerinizi değerlendireceğiz” dedi.

Akçakoca turizmini arzu edilen seviyeye taşımak için hazırlanmış kısa ve orta vadeli çalışma programında; son yıllarda tutulmuş ve yükselme izlenen mobese, internet, otel, motel, fırın ve market  gibi firmaların baz alındığı  istatistiklerin oluşturulacağı anlatıldı.

Dernek’in internet sayfasını oluşturma, yakın bölge il ve ilçelerindeki turizm durumunu izleme, metropollerdeki  acentelerle işbirlikleri, seyahat şirketleriyle temas, info gezileri, başta yerel yönetim olmak üzere, Akçakoca’nın turizm işletmecileri ve dolaylı olarak sektörün içinde olanlarla sıkı işbirliği içinde olunacağı belirtildi.

Program üzerine basın mensupları da görüşlerini belirtti. Bazı öne çıkan sorunların tartışıldığı toplantı sonrasında gazetemize bir açıklama yapan Başkan Oğuzhan Yemenici, dernek olarak ilk sınavlarını belediyenin kapsamlı bir çalışmayla katıldığı EMİTT‘te vereceklerini söyledi.

Yemenici ayrıca, “25 Ocak’ta katılacağımız EMİTT için belediyemizle nasıl işbirliği yapabileceğimiz konusunda görüşüyoruz. Dün bu kapsamda bir toplantı yaptık. Çalışma programımızın başarıya ulaşabilmesi ve turizmde  arzu edilen gelişmeyi sağlamamız için en çok ihtiyacımız olan şey, Akçakoca’nın bütünüyle bize destek olması ve turizmin gelişmesi yönündeki çalışmaların içinde olmasıdır” dedi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.