DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2075299-1,89%
Düzce
24°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BÜLENT BÖREK AKÇAKOCA ŞUBESİ DUALARLA AÇILDI
3997 okunma

BÜLENT BÖREK AKÇAKOCA ŞUBESİ DUALARLA AÇILDI

ABONE OL
09/12/2022 15:24
BÜLENT BÖREK AKÇAKOCA ŞUBESİ DUALARLA AÇILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bülent Börekçilik Akçakoca şubesini Merkez camiine yakın bir noktada açtı

Hamurunda sevgi olan ve uzadıkça uzayan peyniri ile adeta ağızda lezzet patlaması yaşatan Bülent Börekçilik, Akçakoca şubesinin açılış merasimi yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Kaliteli, sağlıklı ve doğal olmasıyla Türkiye’nin en çok tercih edilen börek markası haline gelen Bülent Börek, lezzetini Türkiye’nin yanı sıra Tüm Dünya tüketicileri ile buluşturup, müşterilerine hijyenik ve şık mekanlar sunarak sektörde tercih edilen bir marka olarak zirveye yerleşti.

Türkiye’de yaklaşık 200 şubesi bulunan ünlü Bülent Börek, Akçakoca’da Yalı mahallesinde ilk şubesini açtı.
Tanınmış iş insanlarından Hakan Balcı tarafından hizmete açılan Bülent Börek’in açılışına yoğun ilgi gösterilirken, açılışa iş ve siyaset dünyası dışında çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü Ahmet Kuru’nun dualarıyla açılışı gerçekleşen Bülent Börek, açılış kurdelesinin kesiminin ardından açılışa özel olarak ilk gün tonlarca böreği ücretsiz olarak halka dağıttı.

Müftü Kuru, açılış öncesi yaptığı konuşmada, yeni açılan işyerinin Akçakoca’ya hayırlı olmasını ve yatırımcılarıyla çalışanlarına bol kazançlar getirmesini temenni ettiğini söyledi.

Başka bir programda yer aldığı için açılışa katılamayan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz da, programın sona ermesiyle Bülent Börek firmasına hayırlı olsuna gitti.

Eşi Nursen hanım ile belediye başkan yardımcıları Şenol Yazgan, Yüksel Yılmaz ve ABİTAŞ genel müdürü Hakan Öztaş ile birlikte Bülent Börek firmasının ikramından almak için sıraya giren Okan Yanmaz’ın bu inceliği vatandaşların takdirini kazandı.

Başkan Yanmaz bir süre işletme sahipleriyle sohbet ettikten sonra dükkandan ayrılırken, Bülent Börek’in vatandaşlara ikramı gün boyunca devam etti.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.