DOLAR 32,3617 0.13%
EURO 34,9782 -0.31%
ALTIN 2.324,180,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22818871,33%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

383 okunma

BU İŞBİRLİĞİNDEN AKÇAKOCA ÇOK ŞEY KAZANACAK

ABONE OL
09/09/2018 14:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk Kızılay yönetimi ve gönüllü üyeleriyle gönüllük esasına dayanan etkinliklere verdikleri destekler için teşekkür ve tebrik mahiyetli toplantıda bir araya geldi.

Düzce Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı İşadamı Abdülkadir Pandul ve Kızılay gönüllülerinin katıldığı toplantıda Kaymakam Öztürk, Kızılay Akçakoca Şube Başkanı Özkan Öztürk’e Türk Kızılayı’nın çalışmalarında gönüllü üyelerden destek alması ve bu konuda yeni farkındalıklar oluşturmasından ötürü teşekkür etti.

Toplantıda, Kaymakamlık ve Kızılay’ın birlikte sosyal projeler oluşturması noktasında sıkı bir işbirliği yapması yönünde kararlar alındı.

Kızılay Akçakoca Başkanı Öztürk konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, her Türk vatandaşının gönüllü Kızılay üyesi olduğuna işaret etti.

Öztürk açıklamasında, ”Kızılay’ın asli görevlerinden olan sosyal anlamda her noktaya el uzatma çabasında olmaya çalışıyoruz. Bugünkü toplantıda da hep beraber daha fazla neler yapabiliriz noktasında fikir alış verişlerinde bulunduk” dedi.

Düzce Süper Amatör liginde maçların başlamasından dolayı Akçakocaspor alt yapısına yapılan spor malzemesi desteğiyle ilgili olarak da bir açıklama yapan Başkan Öztürk şunları söyledi:

”Akçakocaspor A takımına ve Gökspor alt yapısına, bunun yanı sıra Akçakoca güreş takımına yardımlar yaptık. Ayrıca okulların açılmasına yakın günlerde gönüllü ekibimizle birlikte Cuma namazı çıkışında Merkez camii altındaki alanda kermes düzenleyip, elde edilen gelirle ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye melzemeleri ve çeşitli yardım desteği yapacağız.”

Toplantı sonunda hem Kaymakam Yasin Öztürk hem de Kızılay Akçakoca Başkanı Özkan Öztürk, Düzce Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanlığını yürüten Akçakoca’nın hayırsever işadamı Abdulkadir Pandul’a, spora ve Türk Kızılayı’na verdiği destekler nedeniyle teşekkür ettiler.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.