DOLAR 32,5145 -0.11%
EURO 34,9729 0.37%
ALTIN 2.424,440,06
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2102825-3,23%
Düzce
29°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

384 okunma

BOZUK KÖY YOLLARI, ELEKTRİKSİZ HANELER VE NİCELERİ…

ABONE OL
15/03/2018 11:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Örgütünün ilçe köylerine yönelik çalışmaları belirli bir program dahilinde devam ediyor.

‘Akçakoca’da gidilmedik bir köy, sorunları dinlenilmedik bir köylü kalmayacak’ sloganıyla köy çalışmalarına hız katan İlçe Başkanı Ömer Başar ve yönetimindeki arkadaşları, köy halkının yaşadıkları sorunları tek tek not alıyor.

Dilaver köyüne yapılan ziyarette, köyde 40 hanenin elektriklerinin kesik olduğunu haber alan CHP heyeti, bu sorunu yetkililere anında ulaştırdılar.

Bir diğer köy olan Kurukavak köyünde çokça şikayet dinleyen CHP heyeti, fındık üreticisi köylülerin yaşadıkları sorunlar ve düşük fındık fiyatlarına yönelik şikayetlerini dinlediler.

Özellikle, Esmahanım, Davutağa, Dilaver, Küpler ve Kurukavak köy yollarının çok bozuk olduğunu tespit eden CHP’liler, bunların takipçisi olacaklarının sözünü verdiler.

Köy halkının yaşadıkları sorunları ifade etmekten çekinmediklerini, fakat köy muhtarlarının sorunları anlatmaktan korkar halde bulundukları tespitini yapan CHP heyeti, bu konuları da not aldılar.

 

Gidilen köylerde partiye üye olmak isteyen vatandaşlara parti rozetlerini de takan Ömer Başar, köylerde karşılaştıkları ilgiden son derece mutlu olduklarını ifade ederken, yaşanan sorunları ise çözüme kavuşturmak için parti olarak mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.