DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2079327-1,06%
Düzce
16°

HAFİF YAĞMUR

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ KARISINI ÖLDÜRDÜ
3880 okunma

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ KARISINI ÖLDÜRDÜ

ABONE OL
01/05/2022 18:42
BOŞANMA AŞAMASINDAKİ KARISINI ÖLDÜRDÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yığılca ilçesine bağlı Hacıyeri köyünde aile faciası yaşandı. D.A isimli bir kişi boşanma aşamasında olduğu karısı Ayşe A ve oğluna tabanca ile ateş açtı. Ayşe A. olay yerinde can verirken, oğlu ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Polis ve jandarma ekipleri olayın ardından kaçan cani koca D.A’yı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay bugün saat 17:15 sıralarında Yığılca ilçesine bağlı Hacıyeri köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, uzaklaştırma kararı bulunan cani Koca D.A, eşi ve 2 çocuğunun evine gitti. İkili arasında başlayan sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile D.A yanında getirdiği tabanca ile önce eşi Ayşe A’ya, ardından ise yanında bulunan küçük oğluna ateş etmeye başladı.

Cani koca D.A olay yerinden hızla kaçarken, silah sesleri üzerine eve gelen çevre sakinleri Ayşe A ve oğlunu kanlar içerisinde buldu. Durumun Düzce 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesinin ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemelerde Ayşe A’nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, küçük oğlu ise olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak 112 Acil Servis Ambulansı ile Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Küçük çocuğun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, jandarma ve polis ekipleri olayın ardından kaçan cani koca D.A’yı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde D.A’nın Düzce istikametine doğru kaçtığı tespit edilirken, hem polis, hem de jandarma ekipleri yol güzergahında geniş güvenlik önlemi aldı.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.