DOLAR 32,5643 0.2%
EURO 34,8212 0.07%
ALTIN 2.490,580,27
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20681103,84%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bolu Dağı Tüneli’nde zincirleme kaza!.. İstanbul yönü trafiğe kapatıldı
3240 okunma

Bolu Dağı Tüneli’nde zincirleme kaza!.. İstanbul yönü trafiğe kapatıldı

ABONE OL
19/03/2022 16:11
Bolu Dağı Tüneli’nde zincirleme kaza!.. İstanbul yönü trafiğe kapatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bolu Dağı Tüneli’nde İstanbul yönünde zincirleme kaza meydana geldi. İstanbul istikametinin ulaşıma kapandığı kazada olay yerinden ilk görüntüler geldi. Videolarda tünelin içerisinde can pazarı yaşandığı görülüyor.

Anadolu Otoyolu’nun İstanbul istikameti Bolu Dağı Tüneli içinde yolcu otobüsleri, tır ve otomobillerin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Çok sayıda aracın karıştığı zincirleme kazada kurtarma çalışmaları sürerken bölgeden ilk görüntüler geldi.

“KAZAYA 18 ARAÇ KARIŞTI”

Bolu Valisi Ahmet Ümit, kaza sonrası ilk açıklamasında can kaybı olup olmadığının henüz bilinmediğini ancak yaralıların olduğunu söyledi. Ümit, “18 araç birbirine girdi. Yaralılar hastaneye kaldırılıyor. Çevre illerden de destek ekipleri geldi. Tahmini olarak 15-16 yaralımız var.” dedi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, yaptığı açıklamada, zincirlemeye kazaya 18 aracın karıştığını, 30 civarında yaralı olduğunu ve kurtarma çalışmalarının sürdüğünü aktardı.

Son Dakika: Bolu Dağı Tüneli'nde zincirleme kaza! İstanbul yönüne ulaşım durdu

Bölgede kar yağışının devam ettiğini, ekiplerin yollardaki çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Ümit, “Normal şartlarda yollarımız açık ancak kış şartları nedeniyle kış yoğunluğunun da getirdiği bir sıkıntı var. Bu nedenle bunu bilerek hareket edelim, mecbur kalmadıkça yola çıkmayalım diye tavsiyede bulunabiliriz sürücülerimize. Normal şartlarda yolları açık tutmak için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz.” diye konuştu. Tünel çevresinde kazalara müdahale etmek için özel ekiplerin bulunduğunu bildiren Ümit, zincirleme trafik kazası olduğu için takviye ekiplerin de gönderildiğini dile getirdi.

Son Dakika: Bolu Dağı Tüneli'nde zincirleme kaza! İstanbul yönüne ulaşım durdu

Öte yandan olay yerinden gelen görüntüler endişe yarattı. Tünel içerisinde birçok aracın birbirine girdiği, bazı vatandaşların yaralılara yardım etmeye çalıştığı görüldü.

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.