DOLAR 32,5858 0.3%
EURO 35,0406 0.17%
ALTIN 2.460,811,03
BIST 9.888,091,76%
BITCOIN 20999350,76%
Düzce
16°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE DİKKAT ÇEKEN AYRIŞMA
7503 okunma

BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE DİKKAT ÇEKEN AYRIŞMA

ABONE OL
10/07/2022 14:04
BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE DİKKAT ÇEKEN AYRIŞMA
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Kaymakamlığı tarafından organize edilen halk ile bayramlaşma programına bazı siyasi parti yöneticilerinin katılmadıkları fark edildi.

Millet İttifakı’nın temsilcilerinin yer almadığı bayramlaşma töreni, saat 12.00’de Merkez camii önünde gerçekleşirken, cılız bir katılımın olduğu bayramlaşma töreninin CHP ve İYİ Parti tarafından protesto edildiği öğrenildi.

Bayramlaşma töreninde görülmeyen CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz, Kaymakam Mustafa Can’a ‘toplum yararına olan’ etkinliklerine izin vermediği, karşı durduğu için tepki gösterdiklerini ve törende yer almadıklarını söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda esnafın yaşadığı sorunlara dikkat çekmek için pazar yolunda bir esnaf yürüyüşü yapma taleplerinin Kaymakam Can tarafından geri çevrildiğini belirten Abanoz, engelci ve yasaktan yana olan bir idare anlayışına tepki verdiklerini ve törene katılmadıklarını sözlerine ekledi.

Bayramlaşma töreninde yer almayan İYİ Parti ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum da kendilerine uygulanan ayrımcı tutumlar nedeniyle Kaymakam Can’ı protesto ettiklerini ve aylardır hiç bir törende yer almayarak tepkilerini ortaya koyduklarını söyledi.

İlçe başkanı Lokum, protokol listelerinde partilerinin isimlerine yer verilmediğini, bu konularda zaman zaman kargaşa yaşadıklarını ileri sürerek bu muameleyi doğru bulmadıklarından tepki gösterdiklerini ifade etti.

Başkan Lokum ayrıca, geçtiğimiz aylarda İYİ Parti ilçe heyeti olarak Kaymakam Can’a makamında bir ziyaret gerçekleştirmelerine rağmen, kendilerinin iade-i ziyarette bulunma nezaketinde bulunmadığına dikkat çekti. Lokum, bu haksızlıklarla daha fazla muhatap olmamak adına, uzun bir zamandır benzer törenlere katılmayarak protestolarını gösterdiklerini sözlerine ekledi.

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.