DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 21566250,17%
Düzce
25°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

271 okunma

BAŞKANLAR SORUNLARI MASAYA YATIRDI

ABONE OL
29/08/2018 13:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her ay gerçekleştirilen belediye başkanları toplantısı bu sefer bayramdan önce açılışı yapılan Aydınpınar Şelalesi’nde yapıldı. Toplantıda Düzce’nin mevcut sorunları masaya yatırıldı.

Düzce genelinde yaşanan sıkıntılar ve yapılan çalışmaları ele almak için her ay yapılan belediye başkanları toplantısı bu ay Kurban Bayramı öncesi açılışı yapılan Aydınpınar Şelalesi’nde başkanların katılımıyla yapıldı.

“Birbirimizle iletişim kurarak işlerimizi sıkı bir şekilde takip ediyoruz”

Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, şu ifadelere yer verdi:

“Belediye başkanlarıyla aylık yaptığımız toplantıları bugün de Aydınpınar Şelalesi’nde yapıyoruz. Biliyorsunuz bayramdan önce buranın açılışını yapmıştık. Hem başkanlarla şelaleyi gezmek hem de Düzce ile ilgili sorunları konuşmak için buraya geldik. Tüm Düzce’yi ilgilendiren konuları hep birlikte burada değerlendireceğiz. Çöp başta olmak üzere bir çok konuyu ele alacağız. Burada yapmış olduğumuz çalışmaları da konuşacağız. Biliyorsunuz Düzce Belediyesi ilçe belediyelere de destek vermektedir. Belediye başkanlarının bir sorunu olduğunda Düzce Belediyesi onlara yardımcı oluyor. Bütün belediyelerin AK Partili olması bizim için bir avantaj ve kendi aramızda toplanarak görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bir arkadaşımızın acil ekipmana ihtiyacı olduğunda diğer arkadaşımız hemen onun yardımına koşuyor. Diyalog içerisinde birbirimizle iletişim kurarak işlerimizi sıkı bir şekilde takip ediyoruz.” 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ