Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçenin eğitim kurumlarına yaptığı ziyaretlere gün boyu devam etti.

Sabah ilk okul ziyaretini Gönül Yavuz İlköğretim Okuluna yapan Başkan Yemenici, daha sonra Akçakoca Ana Okulu, Merkez Ortaokulu ve Esvet- Dilek Sarıoğlu Anaokulunu ziyaret ederek buradaki eğitimcilerin gününü kutladı.

Gittiği her eğitim kurumunda eğitimcilere üzerlerinde isimleri yazılı birer kalem de hediye eden Başkan Yemenici, geçmiş dönemde öğrencilerin spor yapmaları için okullara dağıttığı toplardan önümüzdeki günlerde yeniden dağıtacaklarını söyledi.

24 Kasım’ın yıldönümünde mesaisinin neredeyse tamamını eğitim kurumlarına harcayan Başkan Yemenici, geri kalan okulları da yarın dolaşacak.





1
OKUL SERVİSLERİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI!
57089 kez okundu
2
Akçakoca’nın Eğitimcilerinden İhtiyaçlı Ailelere Yardım
13552 kez okundu
3
O KADAR KADRO BEKLEYEN VARKEN AKÇAKOCA’DA AYNI KİŞİ 3 KURUMA YETKİLİ YAPILDI
12837 kez okundu
4
Dersten Aldırdığı Çocukları Karakol ve Hastane Koridorlarında Dolaştırdı
12160 kez okundu
5
İYİ Parti İlçe Başkanı Lokum: ”Eğitimde ciddi bir planlamaya gidilmelidir”
10255 kez okundu