DOLAR 32,4511 -0.12%
EURO 34,7578 -0.66%
ALTIN 2.436,020,01
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2076537-1,08%
Düzce
17°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

275 okunma

Başkan Sarıoğlu: “Teşvik konusunda bize kurumlardan talep gelmedi”

ABONE OL
25/08/2020 20:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu İlçe Binasında yaptığı basın toplantısında güncel konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Saat 15.00’te yapılan basın açıklamasında, ATSO Başkanı M. Nazım Pazvant’ın Düzce’nin  4’üncü dereceden teşvik kapsamına alınan ilçelerinin arasında Akçakoca’nın yer almamasına yönelik yaptığı tepkili paylaşımı değerlendiren Ak Parti İlçe Başkan Sarıoğlu, “konu hakkında ATSO Başkanı Mehmet Pazvant kardeşimin paylaşımı üzerine çıkan haberlerden bilgim oldu. Daha öncesinde konu ile ilgili olarak sayın Pazvant bizden bir talepte bulunmamış.  Bir bilgi paylaşımımız olmamış. Habersiz olduğumuz bir konu ile ilgili doğaldır ki bir girişimde bulunamamışız . Biz iktidarın Akçakoca teşkilatı olarak bize iletilen her konunun takipçisi olduk oluyoruz olacağız. Ticaret Odası projelerine Organize sanayi olmak üzere bize ilettiği her konuda destek olduk, çözüme katkı verdik. Önce Organize sürecini tamamlayalım . Teşvik konusu böyle kalacak diye bir kanun yok. Çıkan haberler üzerine sanki Akçakoca’ya gelecek yatırımların önünü kesmişiz gibi hiç hak etmediğimiz halde çok yoğun bir kamuoyu baskısına maruz kaldık tepkiler eleştiriler aldık“ dedi.

ATSO  Başkanı Mehmet Nazım Pazvant ile her konuda iyi ilişkiler içinde olduğunu belirten Sarıoğlu “Bu işi siyaseten yapmış olduğuna inanmıyorum. Bir anlık tepkinin sonucu olarak değerlendiriyorum. Akçakoca’ya yapılacak olan devlet yatırımları ve kurumların talepleri ile ilgili bize iletilen siyaseten destek istenen her konuda katkımızı verdik.  Burada siyasi irade İktidarın ve Cumhurbaşkanımızın temsilcisi biziz bu görev bize verilmiş. A, B, C Partisi söz konusu değil. Akçakoca kazanımları için gereğini ilçe başkanlığı olarak yapma gayreti içindeyiz. Bu olayda bizimle hiçbir bilgi paylaşımı olmamış, haberdar edilmemişiz. Bu nedenle şahsıma ve ilçe teşkilatıma yönelik suçlamaları kabul etmiyorum.” dedi.

Sarıoğlu açıklamasını, “ATSO Başkanı Mehmet Pazvant sevdiğim ailecek yakın olduğumuz bir kardeşim. Ben bu açıklamasında bir art niyet aramıyorum.  Ak Parti ilçe Başkanı ve teşkilatı olarak Belediyemizle, ATSO ile diğer kurumlarla ortak çalışmalar yaparak Akçakoca’ya kazanımlar sağlamanın peşindeyiz” diyerek tamamladı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.