DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2069865-2,30%
Düzce
15°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

244 okunma

BAŞKAN PAZVANT SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

ABONE OL
14/04/2020 03:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Pazvant, 27. Dönem Milletvekili seçimlerin bitmesiyle birlikte, ekonomik politikanın güzel bir şekilde ele alınması gerektiğini belirterek doların ve euro’nun ateşinin söndürülmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Pazvant, yaptığı açıklamada, yatırım için gerekli ortamın sağlaması için beklentilerin olduğunu belirterek, “Her seçim bittikten sonra yatırımların önünün açılması için iş dünyası beklenti halinde olur. Bu ortamın kurulması için ekonomik olarak sağlam ve temelleri olan adımların atılması gerekir. İnşallah yönetimin kurulması ile bu ortamın sağlanacağı inancındayız” dedi.

İş dünyasının seçim sonrasında beklenti halinde olduğunu ifade eden Pazvant, “İş dünyası seçim dönemlerini fazla sevmiyor. Alınan seçimlerde de millet kararını verdi. Bu arada seçimlerden siyasetçilerin ders çıkarması ve ona göre hareket etmesi gerekiyor. Biz de bu çıkan seçim sonuçlarına saygılıyız. Seçimlerin bitmesiyle birlikte kabinenin kurularak ekonomi politikasının güzel bir şekilde ele alınması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Akçakoca’nın ekonomisini de değerlendiren Pazvant, şöyle konuştu:

“Seçim öncesi ve sonrası bir buhran dönemi içindeydik. Bunu ise seçim ve hafta sonu olacak üniversite sınavına bağladık. Beklentimiz, üniversite sınavından sonra Akçakoca’da doluluk oranın artacağı yönünde. İnşallah en yakın sürede bir doluluk oranı oluşur. Çünkü Akçakoca’ya turizm alanında iyi yatırımlar yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Yatırımcı arkadaşlar Akçakoca’da marka yaratmak için çalışıyorlar ve büyük bir başarıda sağladılar. Bu başarı ile Akçakoca turizm alanında bir o kadar ileri gider. Turizm alanında turizmcilerin beklentisi bu yöndedir.”

Pazvant, ayrıca ilçede süren yatırımların devam ettiğini de sözlerine ekledi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.