DOLAR 32,3923 0.21%
EURO 35,0916 -0.03%
ALTIN 2.325,230,26
BIST 9.083,660,04%
BITCOIN 2280357-0,35%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

879 okunma

Başarılı Öğretmenimiz Barış Ömür ‘Yılın Öğretmeni’ Seçildi

ABONE OL
21/10/2020 18:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçemiz Barbaros Anadolu lisesi beden eğitimi öğretmeni Barış Ömür büyük bir başarıya imza atarak Düzce ilinde yılın öğretmeni seçildi.

Öğretmenimiz 24 kasım Öğretmenler Günü haftasında 81 ilden gelecek olan öğretmenlerle birlikte Cumhurbaşkanlığı ve Milli Eğitim bakanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilecek törenlerde Düzce ilini temsil edecek.

Yıllardır ilçemizde öğretmenlik ve yöneticilik yapan Barış Ömür, mesleki hayatında adından başarıyla söz ettirmektedir.

Çalıştığı okullarda çeşitli branşlarda Türkiye şampiyonası finallerine katılmanın yanı sıra resmî bayramlarda hazırladığı bando ekipleriyle beğeni toplayan Barış Ömür, birçok branşta çalıştırdığı takımları dereceye sokma başarısı gösteren bir eğitimcimiz olarak ilçemize defalarca gurur yaşatmıştır.

Yöneticilik yaparken yapmış olduğu Melenvivor Projesi ilçemizde ve bölgemizde büyük yankı uyandırmış, yaklaşık 2 bin öğrenci Melenağzı köyüne giderek melenvivor oyun ve macera parkında eğlenceli dakikalar geçirmiştir. Kendisi bu örnek projesiyle ödül de almıştır.

Eğitim – öğretim hayatının yanı sıra nisan ayında çıkarmış olduğu kitabıyla yazarlık deneyimi de yaşayan Barış öğretmen Avrupa Birliği ve sosyal sorumluluk projelerinde de yer almıştır. Özellikle uluslararası çalışma örgütü (ILO) ile gezici tarım işçiliğinde çocuk işçiliğinin önlenmesi projesi bunların en önemlisidir.

Yüksek lisans mezunu olan ve ayrıca ikinci üniversite olarak kamu yönetimi bölümünü de bitiren öğretmenimizin ulusal ve uluslararası kongrelerde yayınlanmış bildiri ve makaleleri de vardır.

Bütün bu başarılarına ek olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Değerlendirme Komisyonu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda öğretmenlik mesleği süresince ortaya koyduğu çalışmalar ve yapmış olduğu projelerini belgelendiren Barış öğretmen, bu alanda başvuru yapan onlarca öğretmen arasından aldığı 94.75 puan ile yılın temsilci öğretmeni seçiminde il birincisi olmuştur.

Başarılı eğitimcimiz Barış Ömür, 24 Kasım’da Ankara’da yapışacak olan bir dizi etkinlikte, Düzce ilini temsil eden tek öğretmen olarak yer alacak. Bu gün boyunca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir davet programında yer alacak olan Barış öğretmen, sonrasında Anıtkabir ziyareti ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın organize ettiği etkinliklerde yer alacak.

Akçakoca’da çalıştığı tüm okullarda birçok farklı alanda başarılı işler yapan ilçemizin gurur vesilesi öğretmenimiz Barış Ömür’ü başarılarından dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.