DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20840242,47%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

449 okunma

Başarılı eğitimci Barış Ömür Akçakoca’nın festival deneyimlerini kitaplaştırdı

ABONE OL
07/09/2020 12:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçemizin başarılı öğretmenlerinden Barbaros Anadolu lisesi beden eğitimi öğretmeni Barış Ömür başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek yazmış olduğu ilk kitabını çıkardı.

‘Rekreasyon yönetiminde rekreasyon programının yönetsel süreçlerinin değerlendirilmesi’ adlı kitap, tamamen ilçemizde başarıyla yapılan Akçakoca festivalini konu alıyor. Yazılan kitap bu türde kaynak kitap olma özelliğine sahip olmasının yanı sıra ülkemizde tapılan festivallerle ilgili yazılmış ilk kitap olma özelliğini taşıyor.

Tamamen bilimsel verilere dayalı olarak yazılan kitap, uzun yılların bilgi birikimine ilaveten gözlemlere de dayanıyor. İçeriğinde Akçakoca’nın demografik özellikleri, sosyo – ekonomik düzeyi, kültür ve sanat durumu, turizm hareketlilikleri, nüfus özellikleri, eğitim yapısı, ekonomisi, tarımı, sanayi düzeyi gibi Akçakoca’nın farklı özelliklerine değiniliyor.

Kitaba içerilen konular bilimsel ve akademik çalışmalara ışık tutacak içerikle ele alınmış. Yapılan çalışma 10. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi’nde en iyi sözel çalışma olarak sa sunuldu.

Bütün bunlar bir arada ele alındığında Akçakocamızın adı bu kitap vasıtasıyla literatürde epeyce geçeceğe benziyor. İlçemizin ihtiyacı olan reklam konusunda da bu kitabın iyi bir tanıtım aracına dönüşeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Bilgi aldığımız artık yazar kimliği de bulunan öğretmenimiz Barış Ömür sosyal sorumluluk projesi başlatacağını, yakında ilgili kişilerle görüşeceğini ve kitabın tüm gelirini okuyan kız çocuklarına bağışlayacağını söyledi.

Duyarlı öğretmenimizi bu davranışından ötürü kutluyoruz. Başta Akçakoca protokolü olmak üzere tüm ilgili kişi ve kurumların bu projeye destek vereceğinden şüphemiz yok. Kitap internet ortamında, bütün büyük kitap satıcılarında satışa sunulmuş durumda.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.