DOLAR 32,5185 0.19%
EURO 34,5558 0.01%
ALTIN 2.493,240,29
BIST 9.548,09-1,36%
BITCOIN 20734850,94%
Düzce
29°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

351 okunma

Bakanlar Son Noktayı Koydu: Projeler Tam Tarihinde Bitecek!

ABONE OL
02/08/2017 22:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ile Ulaşım Denizcilik ve Haberleşme Bakanını ağırlayan Akçakoca, Bakanlardan istediklerini harfiyen yerine getirme sözü aldı.

Akçakoca’da yapılacak projeler içerisinde yer alan Yat Limanı, Melenağzı yolu gibi projelerin verilen tarihler arasında bitirileceğini belirten Bakan Arslan şunları söyledi.

Tamamlanan ve yapılacak olan çalışmaların Akçakocalılara hayırlı olmasını dileyen Arslan, AK Parti hükümeti döneminde, ulaştırma, denizcilik ve haberleşme alanlarında çok mesafe katedildiğini söyledi.

Arslan, bakanlığı döneminde Düzce‘ye yaklaşık 3 milyar lira yatırım gerçekleştirildiğini belirterek, “Düzce’ye ulaşım konusunda birçok yatırım yaptık. Gelişen ve büyüyen Türkiye‘de kavşak konumunda olan Düzce‘nin ilçeleriyle birlikte kalkınması ülkemiz açısından bir lokomotif görevi görecek. Bu konuda birçok çalışmalarımız var.” diye konuştu.

YAPAMAYACAĞIMIZ ŞEYİN SÖZÜNÜ VERMEYİZ

Düzce’ye stat ve okul yapımı konusunda da çalışmaların sürdüğünü dile getiren Arslan, şöyle konuştu:

“Çok güzel ve modern yolları Düzce‘de oluşturacağız. Akçakoca‘daki balıkçı barınağının yat limanı olarak hizmet verebilmesi için orada da proje revizyonu yapıyoruz. Çalışmalar sürüyor. Düzce ve Akçakoca‘ya da yat limanı konusunda destek veriyoruz. Düzce‘de bakanlık olarak yapabileceğimiz her şeyi masaya yatırdık ve takvimlendirdik. Biz yapamayacağımız şeyin sözünü vermiyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getirerek, Düzce ve çevre illerin ulaşımını konforlu hale getireceğiz. Amacımız, insanların hayat standardını yükseltmek, yolculuklarını kolaylaştırmak, bölgenin ticaretini ve ekonomisinin, sanayinin gelişmesi adına yapılan çalışmaları daha anlamlı hale getirmek. Ulaşımın gelişmesi, ekonomi, sanayi ve ticaretin gelişmesi anlamına geliyor. Çalışma ve projelerde emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ediyorum.”

Açıklamanın ardından Bakan Faruk Özlü, Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’a hem  tablo hem de yöresel ürünler hediyesini verirken, Arslan da Faruk Özlü’ye hediye taktim etti.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.