DOLAR 32,5915 0.23%
EURO 34,8088 0.4%
ALTIN 2.427,37-0,21
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21561510,75%
Düzce
27°

KAPALI

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

351 okunma

BAKANLAR DÜZCE’YE GELDİ

ABONE OL
02/08/2017 16:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Düzce ve Akçakoca’da çeşitli incelemelerde bulunmak üzere şehre geldi. İki bakan şu dakikalarda Düzce Valiliği’nde ilin idarecileri ile bir toplantı gerçekleştiriyor.

Temmuz ayı içerisinde yapılması planlanırken, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın kardeşi Okan Arslan’ın vefatı dolayısıyla ertelenen ziyaret bugün gerçekleştiriliyor.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kaynaşlı’da Vali Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, ilçe belediye başkanları ve siyasilerin yer aldığı heyet tarafından çiçeklerle karşılandı.

Düzce ve Akçakoca’da ulaşımda yaşanan sorunların yerinde inceleneceği ziyaretin ilk durağı Valilik oldu. Makam araçlarından iner inmez yine çiçek takdim edilen Özlü ve Arslan karşılama heyeti ile tek tek tokalaştıktan sonra valilik binasına geçti. Burada ilin idareci ve yerel yöneticileri ile bir toplantı gerçekleştiren bakanlar, devam eden yatırımlar ve hayata geçirilecek projelerin son durumuna ilişkin brifing aldı.

Ziyaretin anısına ahşap sandık hediye edilen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bakanlığın sorumluluğundaki yatırımlardan bahsetti.

Ardından Küçük Melen’e geçecek olan iki bakan ve beraberindekiler Hendek-Düzce yolu üzerinde bulunan Küçük Melen Köprüsü’nün yapımını inceleyecek. Heyet daha sonra Kervan’a geçecek… Gümüşova – Gerede otoyolunda Düzce Kalıcı Konut alanları bağlantı yolunu inceleyecek.

Akçakoca programı

Akçakoca-Ereğli yol ayrımına uğrayacak olan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Düzce yolu üzerinde bulunan Üskübü Melen köprüsüne uğrayacak.Düzce-Akçakoca yolunun onarım çalışmasını inceleyecek ve ardından günün en önemli programı olan Melenağzı – Akçakoca yolu üzerinde birkaç noktada çalışmaları inceleyecek.18:30’da Akçakoca liman alanında gezip inceleme yapacak olan bakanlar ve beraberindekiler, ardından bir balık restaurantında yemek yedikten sonra Karslılar Derneğini ziyaret edecekleri öğrenildi


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.