DOLAR 32,4560 -0.11%
EURO 34,7502 -0.68%
ALTIN 2.440,440,19
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2063744-1,09%
Düzce
17°

KAPALI

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

460 okunma

Bakan Özlü: “Herkes Kendi İşine Bakacak”

ABONE OL
04/08/2018 02:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kurban Bayramı bayramlaşması münasebetiyle Akçakoca’ya gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Merkez camii karşısındaki Fedai Karabıyık parkında vatandaşlarla bayramlaştı.
Yaklaşık 50 kişinin katıldığı bayramlaşmada DOHAYCAN (Doğa Hayvan İnsan: Hepsi can derneği) üyesi hayvanseverler de Bakan Özlü’ye taleplerini içeren bir mektup verdiler.
Dohaycan üyesi Nermin Alpay’ın verdiği mektubu alan Bakan Özlü, kendisiyle kısa bir süre de sohbet etti.
Herkes kendi işini yapacak
Daha sonra yemek yemek için bir restorana geçen Bakan Özlü ve beraberindeki heyet, birlikte yemek yedikten sonra Bakan Özlü basın akkadikoy.com mensuplarının sorularını yanıtladı.
Habercilerin hayvan barınağının yağılacağı köy ve çevresindeki köy muhtarlarının tepkili olup olmadıkları sorusu üzerine Bakan Özlü söylentilere sert yanıt vererek şunları söyledi.

“Nereye yapacağız? Herkes kendi işini yapacak. Muhtarsa köyünün sınırlarıyla sorumluluk alanları vardır. Belediye başkanı ise sadece belediye işine bakacak. Bu muhtarların işi değil. Kusura bakmasınlar. Herkes kendi işine baksın. Konu Orman Bakanlığı ile Düzce Valiliği arasındadır. Sayın valimiz bu konuda ilgili arkadaşlarımızı çağıracak. Onları bilgilendirecek. Yanımızda Kocaeli, modern medeni bir yaşam alanı yapmışlar. Gidip baksınlar, görsünler. Bu arkadaşlarımız su uzmanı mı? Su kaynaklarının oradan geçtiğini nereden biliyorlar? Bunlar hurafe. Bana şöyle bir şey geldi. Karadeniz’in bütün hayvanlarını toplayıp oraya getireceklermiş. Böyle bir şey olabilir mi? Saçma. Düzce ile sınırlı bir sorumluluğumuz var. Düzce’deki sokak hayvanları için bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Bu muhtarların işi değil. Bu valinin işi. Sayın valimizle ben konuştum. Kendileri ile görüşecek konuşacak. Herkes kendi işini yapsın.” dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.