DOLAR 32,5575 0.11%
EURO 34,9072 0.65%
ALTIN 2.434,510,08
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21740540,12%
Düzce
25°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

239 okunma

Bakan İstedi TOBB Başkanı Akçakoca’ya Okul Sözü Verdi

ABONE OL
11/08/2017 12:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği vergi rekortmenleri ödül töreninde Ticaret Odası ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan Akçakoca’ya teknik kolej veya fen lisesi talebinde bulundu. Daha önce de Düzce’ye verdiği okul sözü uzun süren bir bekleyişin ardından gerçekleşen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Önümüzdeki sene benden söz, ilk yapacağımız okullardan biri Akçakoca’ya olacak.” dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Ticaret Odası ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu katıldığı hem kurumlar vergisi hem gelir vergisinde derece alan 55 işadamı için düzenlenen ödül töreninde Akçakoca’ya yeni bir okulun kurulacağı müjdesi verildi.

Bakan: Akçakoca’ya okul istiyoruz

Törende yaptığı konuşma sırasında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan okul talep eden Bakan Özlü “Değerli başkan biliyorsunuz Akçakoca’da bir OSB kuruyoruz, kurmak üzereyiz. Tabii Türkiye büyüyor, Akçakoca büyüyor. Biz sizden de Akçakoca için bir katkı bekliyoruz. Akçakoca’ya bir okul istiyoruz. Bir teknik kolej veya bir fen lisesi olabilecek bir okul talep ediyorum ben sizden.” dedi.

“İlk yapacağımız okullardan biri Akçakoca’ya olacak”

Özlü’nün bu isteğine kayıtsız kalmayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ise, “Düzce’deki okulumuzun inşaatı devam ediyor. Yüzde 80’e vardı. Benim zaten 81 ile sözüm vardı inşallah bu yıl sonu itibariyle hepsini bitirmiş oluyoruz. Önümüzdeki sene benden söz, Allah uzun verirse, görevler devam ederse, ilk yapacağımız okullardan biri Akçakoca’ya olacak.” ifadesinde bulundu.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.