DOLAR 32,3200 0.2%
EURO 35,0983 -0.16%
ALTIN 2.306,961,31
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22883873,00%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

AZADE AY’IN ADAYLIK AÇIKLAMASI GÖVDE GÖSTERİSİNE DÖNDÜ
4213 okunma

AZADE AY’IN ADAYLIK AÇIKLAMASI GÖVDE GÖSTERİSİNE DÖNDÜ

ABONE OL
01/02/2023 13:33
AZADE AY’IN ADAYLIK AÇIKLAMASI GÖVDE GÖSTERİSİNE DÖNDÜ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Düzce Milletvekili Adayı Azade Ay’dan Düzce’de gövde gösterisi…

Akçakocalı avukat Azade Ay geçtiğimiz günlerde Akçakoca basını ile bir kahvaltı organizasyonunda buluşmuş burada Düzce bölgesinden milletvekili olacağını söylemişti. Dün kalabalık bir grup ile Düzce CHP İl binasına çıkartma yapan Ay ve sevenleri coşkulu bir konuşmanın ardından resmi olarak aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Akçakocalı avukat Azade Ay, Düzce CHP İl Başkanlığı binasında CHP’den Düzce’de aday adaylığını açıkladı. Konuşması sloganlarla ve alkışlar ile sık sık kesilen Ay adeta gövde gösterisi yaptı.

SALONA SIĞMADILAR!

Akçakoca’dan kendisini destekleyen kalabalık bir grup ile Düzce’ye gelen ve buradaki sevdikleri ile de buluşan Ay parti binasında misafirleri karşıladı. Açıklamanın yapılacağı salon adeta tıka basa doldu. Akçakoca yerel basınının en ön sıralardan takip ettiği aday adaylığı açıklamasında, salona sığmayan vatandaşlar; merdivenlerde ve bina önünde bekledi.

 

MÜCADELECİ RUHUNU HİSSETTİRDİ!

Kalabalık bir salon ve onlarca kameranın önünde konuşmasını yapan Akçakocalı Azade Ay’ın konuşması sloganlar ve alkışlarla zaman zaman kesildi. Kalabalık grup içerisinden onlarca destek mesajı alan Ay, aday adaylığı yarışındaki en güçlü aday olduğunu hissettirdi.

Başarılı mesleki kariyeri ve sivil toplum kuruluşlarındaki görevleriyle adından söz ettiren Ay’ın, Düzce’de 1.sıra milletvekili olma şansının yüksek olduğu tahmin ediliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.