DOLAR 32,3923 0.21%
EURO 35,0916 -0.03%
ALTIN 2.325,230,26
BIST 9.083,660,04%
BITCOIN 2280357-0,35%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ AKÇAKOCA ŞUBESİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ
2946 okunma

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ AKÇAKOCA ŞUBESİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ

ABONE OL
01/03/2022 11:28
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ AKÇAKOCA ŞUBESİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Atatürkçü Düşünce Derneği seçimli 5. olağan kongresi Yapıldı.

Akçakoca Belediyesi meclis salonunda 19 Şubat 2022 tarihinde yapılacak ilk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığından 26 Şubatta ertelenen genel kurul gerçekleşti.

Toplantı mevcut Başkan Hüseyin Topuz’un açış konuşması ardından Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşunda bulunuldu ve ardından okunan istiklal marşı ile başladı.

Divan başkanlığına Özdal Alas, katip üyeliğe Zekeriya Yanmaz’ın seçildiği toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Faaliyet, Hesap ve denetim raporlarının okunup ibra edilmesi sonrasında dilek ve temenniler dile getirildi tartışıldı.

Yapıl an Seçimler sonrasında yeni yönetime Şükriye Ertuğrul, Türkan Papila Sönmez Ahmet Badanoz , Fehmi Çolak Ve Özdal Alas seçilirken yedek üyeliklere Recep Kazancı, Müjgan Alas, Vahap Yaramış,Sema Sümer ve Hüseyin Topuz seçildiler.

Denetim kuruluna, Nurol Badanoz ve Şahin Soylu Üst kurul Üyeliğine Müjgan Alas seçildi.

Yönetim Kuruluna seçilen 5 asil üye yaptıkları ilk toplantıda görev bölümünde bulundular.

Toplantıda yapılan istişareler sonrası Şükriye Ertuğrul başkanlığa, Özdal Alas Başkan Yardımcılığına , Türkan Papila Sönmez Saymanlığa, Fehmi Çolak Yazmanlığa ve Ahmet Badanoz yönetim kurulu üyelik görevine getirildi.

Görev dağılımı yapılmasının ardından topluca Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına giden yeni yöneticiler saygı duruşunda bulunarak Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda çalışma sözünü yineleyerek anıta çiçek sunumunda bulunup ATA’ya bağlılıklarını ifade ettiler.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.