DOLAR 32,2536 -0.03%
EURO 34,6956 -0.1%
ALTIN 2.394,95-0,21
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 2004852-1,56%
Düzce
23°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

373 okunma

ATATÜRK ORTAOKULU’NDAN MEHMETÇİK’E DESTEK KERMESİ

ABONE OL
20/02/2018 12:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın köklü eğitim kurumlarından Atatürk Orta okulu aile birliği gelirini  Mehmetçik Vakfı’na bağışlamak üzere bir kermes düzenledi.

Afrin’de Zeytin Dalı  operasyonuna katılan Mehmetçiklere bir destek de Akçakoca Atatürk Ortaokulu’ndan geldi.

Atatürk Ortaokulu Aile Birliği yönetimi, okul idaresi ile Mehmetçik Vakfı’na Destek olmak için planladıkları kermesi Salı Pazarında gerçekleştirdi.

Tamamını Aile Birliği üyelerinin ve velilerinin hazırladıkları yiyecekleri Salı pazarında kurdukları stantta Pazar esnafı ve pazara  alışverişe gelenlere sundular.

Aile Birliği Yöneticileri ile gönüllü velilerin satış için görev aldığı etkinlikle ilgili olarak Aile Birliği Başkanı Tuba Akar yaptığı bilgilendirmede, askerimizin sınır Dışında güvenliğimiz için mücadele verdiğini ve ülkenin bir hassas dönemden geçtiğini vurgulayarak ”Birlik ve beraberliğe dayanışmaya en çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde, Atatürk Ortaokulu olarak bizim de bu dayanışmaya az da olsa bir katkımız olsun istedik” dedi.

Akar, ”Okul yönetimimizle Mehmetçik Vakfı’na destek olmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Velilerimiz bu fikre  sıcak bir ilgi gösterdi ve evlerinde yaptıkları yiyeceklerle katkıda bulundular. Bugün pazar yerinde kermesimizi yaptık. Başka yerlerde de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Etkinliğe destek veren Okul Müdürü Aykan Gülbahar,  Okul Aile Birliği yönetimine teşekkür ederek, kermesin örnek bir çalışma olmasını ümit ettiğini söyledi.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.