DOLAR 32,5082 0.29%
EURO 34,6315 0.38%
ALTIN 2.484,120,05
BIST 9.578,09-1,05%
BITCOIN 2049121-4,34%
Düzce
31°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

487 okunma

ARSANIN YERİNİ BELİRLEDİLER… TOP ŞİMDİ BELEDİYE’DE

ABONE OL
08/04/2018 12:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DOHAYCAN (Doğa, hayvan, insan: Hepsi can) derneği Akçakoca şubesi tarafından sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılayacak maddi destekleri oluşturmak amacıyla bir kahvaltı düzenlendi.

Çuhallı çarşısındaki bir kafeteryada düzenlenen kahvaltıya, dernek yöneticilerinin yanı sıra, 40 civarında hayvansever katıldı.

Birlikte yapılan kahvaltı sırasında, bir yandan da televizyon ekranından DOHAYCAN’ın Akçakoca’da sokak canlıları için yürüttüğü çalışmalar gösterildi.

Dohaycan derneğinin düzenlediği tüm etkinliklerde yer alan ve maddi – manevi destekler sunan işadamı Abdülkadir Pandul da bir grup arkadaşıyla birlikte, destek amaçlı olarak kahvaltıya katıldı.

Kahvaltı esnasında Dernek yönetiminin kendisiyle sohbetler ettiği işadamı Pandul’un hayvanseverlerin bir talebini daha karşılama sözü verdiği açıklandı.

Dohaycan Derneği Akçakoca Şubesi Başkanı Mükafat Ata kahvaltının ardından yaptığı açıklamada, Abdülkadir Pandul’un kendisinden talep edilen ”Akçakoca hayvan rehabilitasyon ve aşılama merkezinin” yapımı için söz verdiğini söyledi.

Başkan Ata, Abdülkadir Pandul’un kendilerine bir arsa temin edildiği taktirde felçli hayvanlar için bir bakım merkezini yapacağına dair söz verdiğini ifade ederken, sözkonusu arsanın temini için Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’den bir destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Konuşmasında projeyi hazırladıklarına da vurgu yapan Başkan Ata, bu projenin içinde hayvan korkularını yenme ve hayvan sevgisini geliştirme çalışmalarının olacağını, bu yanıyla projenin hem Belediye hem de Akçakoca halkı için oldukça faydalı bir proje olacağını ifade ederek, ”Başkanım lütfen bu güzel projeye destek verin” dedi.

Dohaycan yöneticilerinden Ayfer Ses ise sözkonusu arsanın yerinin belli olduğunu, Değirmenağzı Kale yolu mevkiinde bulunan bu arsanın daha önce Belediye’ye park alanı olması için hibe edildiğini; bu arsanın gösterilmesi halinde, Akçakoca’nın ihtiyacı olan hayvan rehabilitasyon ve aşılama merkezinin yapılabileceğini söyledi.

 

  .

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.