DOLAR 32,3671 0.14%
EURO 34,9783 -0.3%
ALTIN 2.323,780,20
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22725440,89%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Amerikan Kültür yabancı dil kursunun resmî açılışı yapıldı
5180 okunma

Amerikan Kültür yabancı dil kursunun resmî açılışı yapıldı

ABONE OL
23/06/2021 15:58
Amerikan Kültür yabancı dil kursunun resmî açılışı yapıldı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Uluslararası marka değeri oldukça yüksek olan Amerikan Kültür yabancı dil kurslarının Akçakoca şubesinin resmi açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Saat 14.30’da gerçekleşen açılışa ilçe kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Okan Yanmaz, önceki dönem Akçakoca belediye başkanı Cüneyt Yemenici, Belediye başkan yardımcısı Şenol Yazgan, Abitaş genel müdürü Hakan Öztaş, Belediye Umut Işığı koordinatörü Nusen Yanmaz, Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu, CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz, İYİ Parti ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum, çok sayıda kamu idarecisi ve vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinden önce kısa bir konuşma yapan Kaymakam Yasin Öztürk ve belediye başkanı Okan Yanmaz, marka değeri yüksek olan dil kursunun Akçakoca’da açılmış olmasının önemine değinerek bu imkanı ilçeye kazandıranlara teşekkür edip hayırlı olmasını dilediler.

Başkan Yanmaz konuşmasının son bölümünde hakim olduğu ingilizcesini bir kez daha konuşturdu. İngilizce kısa bir sunum yapan başkan Yanmaz’ın akıcı bir şekilde konuşması katılımcıların sempatisini kazanarak alkış aldı.

Birlikte kurdele kesiminin ardından dil okulu baştan sona gezildi. Kurucu Burak Tuzcu, eşlik ettiği konuklara yaptığı bilgilendirmede, okul öncesi, ilk ve orta okul öğrencilerine, lise ve ileri seviye dil öğrencilerine 3 kategoride İngilizce, Almanca ve Arapça kursları verileceğini belirtirken, 1 Temmuz’da başlayacak olan bu kursların görüleceği sınıfları gezdirdi.

Konuklar, tüm sınıfları gezerken eğitmenlerden gelişmiş teknolojik imkanlarla desteklenen kurs programları hakkında detaylı bilgiler aldı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.