DOLAR 32,3295 0.24%
EURO 35,0761 -0.15%
ALTIN 2.292,370,67
BIST 8.991,552,10%
BITCOIN 22762370,82%
Düzce
25°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

ALİ UZUN BU KEZ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
2162 okunma

ALİ UZUN BU KEZ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

ABONE OL
19/12/2022 09:50
ALİ UZUN BU KEZ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

A-Z Tohum Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Ali Uzun, bu kez de üniversite öğrencileri ile görüldü. Cumartesi gününün sabahını Akçakoca yerel basın mensupları ile geçiren, akşam saatlerinde ise üniversiteli gençlerin sorularını yanıtlayan Uzun, gençler tarafından tam not aldı.

Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren, Düzce ve Akçakoca yerel basını ile kurduğu iletişimle dikkatleri üzerine çeken Uzun, akşam saatlerinde Erdeniz Cafe’de üniversite öğrencileri ile söyleşi programına katıldı.

UZUN’U KALABALIK BİR ÖĞRENCİ GRUBU KARŞILADI

Söyleşinin açılış konuşmasını gerçekleştiren üniversiteli Semih Genç, ’’Parti, dernek vakıf olmadan sadece üniversite öğrencisi olarak bir arada olabiliyoruz. Sanılanın aksine bizler yeni insanlar ile tanışmayı yeni bilgiler edinmeyi seviyoruz. Kimsenin hatırlatmasına gere yok bizler biliyoruz ki yarın bizlere emanet. Nerelerde olursak olalım ne yaparsak yapalım hep beraber bu vatan için çalışmalıyız. Fırsat buldukça bu tür programlar düzenleyerek kendimizi geliştirmenin yeni yollarını arayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ziraat Mühendisi Ali abimize ve burada bizimle beraber etkinliğimize katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.’’

Üniversiteli Semih Genç’in organize ettiği üniversite etkinliğinde ilçemizde öğrenim gören 50 kadar üniversite öğrencisi Ziraat Mühendisi Ali Uzun’un Düzce Tarım A.Ş. projesini ve tarım hakkındaki düşünceleri hakkında bilgi sahibi oldu. Art arda sordukları sorular ile Uzun’u ablukaya alan öğrenciler zaman zaman kendisini terletse de gece boyunca cevaplanmayan soru kalmadı. Üniversiteli gençlerin soru ve yorumları ile katkıda bulundukları söyleşi ortamındaki samimi hava Cafe’deki diğer müşteriler tarafından da ilgiyle takip edildi. Çay ve tatlı eşliğindeki söyleşide genel hava tatmin yönünde olurken, üniversite öğrencilerine gelen ani tarım ve Düzce Tarım A.Ş. projesi ile ilgili detayların da akılda kalması tarafları mutlu etti.

VEKİLMİŞ GİBİ HESAP SORDULAR!

Gecenin ilerleyen saatlerinde koyulaşan sohbet zaman zaman öğrencilerin istek ve ihtiyaçlarına gelirken çok sayıda şikayetinde muhatabı Ali Uzun oldu. Uzun’a adeta milletvekiliymiş gibi soru soran ve bazı konulardaki mağduriyetlerini dile getiren öğrenciler Uzun tarafından ilgiyle dinlendi.

Tarım hakkında yapılan sohbet zaman zaman siyasi sorular ile bölünse de Uzun’un dersine çalışmış olması dikkatlerden kaçmadı. Gecenin en çok dikkat çeken konuları ‘Tarım hakkında doğru bilinen yanlışlar’ ile ‘Düzce Tarım A.Ş.’ projesi oldu.

Ziraat Mühendisi Ali Uzun,’’ Sanılmasın ki bu ilk ve son görüşmemiz. Bugün tanışmış olduk ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Gözlerinizdeki ışıltı ve enerjik halleriniz beni üniversite yıllarıma götürdü. Fırsat buldukça bu ekiple hatta daha da kalabalık öğrenci grupları ile etkinliğimizi sürekli hale getirelim.’’ ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.